Pijet Dog Harness: 2020 Pembekal Supplier Gerbang Gaya Baru | qqpets

Jeneng
Pijet Dog Harness
Ora.
E-1684
Bahan
Pu, webbing, buckles plastik
Ukuran
Cilik, Gedhe
Cocog kanggo asu abot
7Kg-40kg
Werna
ijo, Putih, Abang
Moq
100 bêsik (sustomisasi logo sampeyan)
Wektu Pangiriman
Udakara 30 dina gumantung saka jumlah total



KIRIM INQUIRY SAIKI

Grosir Pabrik Gaya Baru Anyar.

Abang asu dirancang kanggo asu mlaku-mlaku nalika ing njobo.

Iku luwes lan nyaman kanggo asu.

Muga-muga mbangun kerjasama jangka panjang lan menehi produk lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.

Pijet Dog Harness: 2020 Pembekal Supplier Gerbang Gaya Baru | qqpets/ Qqpets

Brazil Style Massage Dog Harness 




Pijet Dog Harness 2020 !!!


2020 abness asu pijet, gaya mesin.


Gaya saben negara, lan sampeyan bisa ngrancang pola sampeyan kanthi ide sampeyan.


Kita minangka produk kewan sing luwih saka 15 taun pengalaman ing China. 


Duwe mesin profesional lan tim desain, muga-muga pesen sampeyan. 




Massage Dog Harness Details
Fitur saka  Hidness Gesang Gaya Prancis:

1.  Partikel pijet: asu pijet asu gaya Prancis duwe partikel pijet, sing nyaman kanggo asu sampeyan.

2 ..  Efek luminous lan reflektif: dada ngarep lan loro-lorone produk duwe band luminous lan benang reflektif, sing entheng peteng. Bisa nambah keamanan asu sampeyan ing peteng.

3 ..  Card Jeneng: Sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing kertu jeneng.

4.  PU Bahan lan Kain Laika: Bahan saka dodolan asu yaiku pu. Bahan kasebut minangka lingkungan, anti banyu, lan awet. Kasedhiya kanggo asu sampeyan.

5.  Kanthong cilik: sisih loro saka asu pijet loro duwe kanthong. Bisa nahan sawetara kertu cilik.

6 ..  Desain nangani: Ana setelan gagang ing ndhuwur hawa asu pijet kanggo gampang digawa.

7 ..  Karya kerja sing apik banget: Pijet asu duwe pakaryan kerja lan jaminan sing apik.


Massage Dog Harness Details
Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen sing dikumpulake.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan pembunuhan asu pijet kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis penggemar asu pijet bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



Massage Dog Harness
Massage Dog Harness


QQPETS dog harness supplier         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005. 

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa