OEM desain sing cocog karo leash lan pesawat kerah

(1) ukuran                 XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan 


(2) Bahan:             Polyester / Polyester Mengilap Polyester, Nylon, Selaras


(3) warna               Werna utawa Custom Pantone utawa Custom


(4) Layanan Adat        Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan




KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis bocor asu.

Leash bocor asu warna-warni khusus uga kasedhiya. Bahan asu lan bahan kolar kanthi ketat miturut standar Eropa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

OEM desain sing cocog karo leash lan pesawat kerah/ Qqpets

 Luxury Dog Leash and Collar Set


Sampel Gratis!


1, kita bisa nyedhiyani kerah asu siap-siap lan sampel leash kita;


2, yen sampeyan butuh conto leash asu mewah kanthi logo, Sample Charge dibutuhake;


3, sampel leash leash mewah Mewah Mewah: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4, leash asu mewah bakal dibalekake miturut qty.






 Luxury Dog Leash and Collar Set

Jeneng

leash mewah

Ukuran

XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).
Minangka panjaluk pelanggan 

Bahan

Polyester / Polyester Mengilap Polyester, Nylon, Selaras

Werna

Werna utawa Custom Pantone utawa Custom

Layanan Custom

Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan

Conto saham

Gratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)

Wektu Produksi

10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)

Cara Pangiriman

Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc


 Luxury Dog Leash and Collar Set details
Kaluwihan kita


Kanthi pirang-pirang pengalaman ekspor bebarengan karo layanan sing apik, lan layanan sing kompetitif, QQPets wis menangake kapercayan lan dhukungan pelanggan.

1). Pengalaman 12 taun.

2) .Your Enquiry sing ana gandhengane karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam. 

3) Asisten Merchandiser lan layanan merdas sing berkualitas tinggi. Staf kita mesthi ana ing kene, siap ngladeni sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita kanthi pitakon.

4) .Prection saka area dodolan, ide desain lan kabeh informasi pribadi. 

5) .Provide Layanan OEM / ODM Paling Dhuwur.

6) .fast lan kiriman wektu.

7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.

8). JAMINAN JAMINAN: Kabeh bahan webs kanthi ketat miturut standar Eropa.

9) .Can bakal disesuaikan miturut panjaluk sampeyan ( Bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing beda).

10) .Sample lan Desain gratis.




owner walk dog with blue dog leash
Dog Leash and Collar Set on dog



QQPETS dog leash collar manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa