Cemlorot ing kerah peteng: pabrik qqpets paling apik cemlorot ing kerah peteng

Jeneng
kerah asu luminous
Bahan
Nilon
Karya
Webbing MESTBING + Refleksi + DIDDED
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Cara Pangiriman
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc
KIRIM INQUIRY SAIKI

Pameran kolar asu sing paling anyar bakal ana ing pertunjukan pet 22 sing anyar.

Kita bakal ngenteni sampeyan ing Hall 11.2, E02. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!

Muga-muga mbangun kerjasama jangka panjang lan nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.

Sugeng rawuh ing pabrik kita ing China.


Cemlorot ing kerah peteng: pabrik qqpets paling apik cemlorot ing kerah peteng/ Qqpets

Glow in the dark collar: QQPETS




Cemlorot ing kerah peteng: qqpet !!


Apa sampeyan butuh kerah cemlorot cemlorot?


Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd yaiku produsen / Produsen harness / leashes lan eksporter saka China.


Kita tetep ngekspor kolar kolar lan bocor OEM luwih saka 11 taun.



Glow in the dark collar factory

Fitur saka Collar Dark:


(1) lapisan krah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan kepenak nganggo fungsi pangayoman gulu.


(2) Webbing nilon lan nilon reflektif, sing luwih gampang sampeyan mlaku-mlaku asu ing wayah wengi.


(3) Buckle LED yaiku anti banyu, sing ndadekake baterei luwih suwe.


(4) Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi luwes sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.

Glow in the dark collar packaging

Paket lan Pengangkutan Kolar Asu:


Paket: paket kertu.


Cara Pengangkutan: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara lsp.


Wektu pangiriman: udakara 30 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total).


Pembayaran: T / T, Paypal, Union Union, L / C, Bank, 30% simpenan, Balance sadurunge ngirim barang menyang panuku.



blue led light dog collar
blue led light dog collar
QQPETS dog collar factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa