Pijet asu asu Piala Dunia sing nyenengake duwe partikel pijet, sing modis.

Kabeh jinis pelayan nylon bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki, kita bakal mbales sampeyan kanthi cepet.

Pijet asu dunia sing apik lan nyaman/ Qqpets


World Cup dog massage harness On Dog


Seri Piala Dunia !!!


Seri Piala Dunia Pijet asu teka.


Ayo asu nyengkuyung kanggo negara sing disenengi.


Harness asu kita duwe gaya saka pirang-pirang negara.


Kita bisa ngatur pola miturut ide sampeyan.


Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!




World Cup dog massage harness details informations
Rincian Pijet Pusing Dunia Dunia Daging

  1. 1. Pijet asu asu Piala Donya Piala Donya sing nyenengake duwe partikel pijet, sing modis lan mulyo.


2. Sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing tag jeneng.


3 .. Permukaan bahan pijet asu yaiku Pu. Isi produk nggunakake kain Likis lan ngrasakake kain. Lambang nggunakake PE.


4. Dada ngarep lan loro-lorone saka abah asu sing nyaman dirancang kanthi efek reflektif bisa nggambarake lampu ing peteng. Iki bisa mbantu wong ndeleng asu sing jelas ing peteng.


5. Profil kasebut bisa cemlorot kanthi efek luminous, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika lagi metu ing peteng.


6. Loro-lorone pijet pijet asu Piala Dunia World sing nyaman duwe kanthong, sing bisa nahan sawetara kertu cilik.

World Cup dog massage harness size details
 Keuntungan saka Pabrik QQPet:

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemasangan.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan asu nylon kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis garan asu nilon bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa