Grosir Bandar Dog Dog: Bandage segitiga asu ayu sing apik

(1) merek
Qqpets utawa adat
(2) ukuran
30cm * 37cm * 50cm; 35cm * 44cm * 60cm; 42cm * 55cm * 70cm, utawa minangka panjaluk sampeyan
(3) gaya
Sembarang gaya sing kasedhiya
(4) materi
Cetak Sublimasi Polyester


KIRIM INQUIRY SAIKI

QQPets Pet Produk Co, Ltdngasilake kabeh jinis produk pet.

Bandage segitiga asu warni khusus uga kasedhiya.

Nggolek Grosir Bandhing Daging?

Kabeh bahan bandage segitiga asu kanthi ketat miturut standar Eropa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Grosir Bandar Dog Dog: Bandage segitiga asu ayu sing apik/ Qqpets


dog triangle bandage on model dog




Grosir Bandar Asu!


Gabungan kerah lan bandana ora mung katon apik nanging uga luwih trep kanggo nyandhang. 


Ing wektu sing padha, uga nggawe asu luwih kepenak.


Ora bakal nggawe gulu banget amarga kekuatan sing duwe pedhot.




dog triangle bandage details
Fitur saka trikatuka segitiga asu:


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Void materi sing apik banget nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis produk pet.


dog bandage
Jeneng Bandage Seniangular Dog
Bahan Jean utawa minangka panjaluk sampeyan
Karya / Sublimasi transfer panas
Werna Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto saham Gratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adat

Sampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

Paket Tag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Cara Pangiriman Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc


dog bandana on dog
colorful dog bandana



QQPETS Dog Bandana Wholesale         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan aku ..


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa