Latihan Pelatihan Asu: Latihan asu poliester poliester ndadékaké pabrik-Qqpets

Jeneng
Latihan Pelatihan Dog
Nomer Model
Qp144
Ukuran
Xs.ss.m.l
Jembaré
10mm 15mm 20mm 25mm
Dawane
150cm-180cm
Bahan
Poliester
Fitur
Eco-lameng, awet, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total



KIRIM INQUIRY SAIKI

Lehes asu desainer kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang tiba. Bocor asu khusus karo logo warna sing disenengi. Yen sampeyan duwe ide, sambutan kontak kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.


Katrangan

Latihan Pelatihan Asu: Latihan asu poliester poliester ndadékaké pabrik-Qqpets

1 Detail saka pelatihan asu

Latihan asu ndadékaké ambane yaiku 10mm, 15mm, 20mm, 25mm. Dawane udakara 150cm nganti 180cm utawa ukuran ukuran kaya panjaluk sampeyan.
Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email, kita bakal mbales ASAP.

Latihan Dog Desain ndadékaké karo warna logo sing disenengi ing kene. Nyedhiyani logo utawa ide kanggo kita, kita bisa kanthi gratis kanthi gratis.

Cetak logo saka latihan asu adat sampeyan nuntun kanthi sublimasi sing dicithak, layar sutra dicithak, teknik sing ditenun utawa jacquard.
Pilih aksesoris kanggo latihan asu ndadékaké ing ngisor iki. Yen pengin aksesoris khusus liyane, hubungi kita saiki.

dog leashes accessories

dog training leads

Latihan Desain Desain Desain Anyar Anyar Nuntun Kanthi Sampel Gratis Logo

dog leads factory

Asu Pabrik Grosir ndadékaké D-Rings D-dering supaya njaga pets

Conto gratis

1) Kita bisa nyuplai latihan asu siap-siap ndadékaké conto gratis;

2) Yen sampeyan butuh latihan asu ndadékaké conto nganggo logo, pilih Dawane dibutuhake;

3) Sampel leash conto tim Sampel: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;

4) Daging Daging Leash bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

 

Keuntungan saka pabrik QQPets

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen sing dikumpulake.

2) OEM&Odm ditampani.

3) Kabeh bahan promosi ndadékaké bahan-bahan pabrik pabrik kanthi ketat kanggo Eropa standar.

4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise sales sing berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis pabrik pimpinan asu promosi bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

 

2 Paket lan Pengangkutan Pabrik Daging

Paket: Paket akeh, 10 potong ing oppbag 20 oppbag ing ct saka 2 * 37 * 55cm utawa kemasan biasa minangka panjaluk pelanggan.

Cara transportasi: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara lsp.

Wektu Pangiriman: Udakara 7-15 dina sawise konfirmasi conto thir (gumantung saka jumlah total)

Pembayaran: T / t, paypal, union kulon, l / c, bank, 30% simpenan, keseimbangan sadurunge ngirim barang kanggo panuku

3 Informasi Perusahaan

Guangzhou QianQian Pet Proity Co, Ltd ditemokake ing taun 2005. Dununge ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Minangka pabrik langsung kondhang ing China, perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing penting. Kita meksa awake dhewe kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis produk pet. Kayadene pet kerah lan leash, abuh pet, kerah asu, asu leash, kapal asu lsp.

Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

Kita welcome rawuh. Muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang lan nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.

 personalized custom dog collar leash



Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa