Grosir Pelatihan Asu: Promosi Pelatihan Anjing Promosi Promosi Kolar-Qqpets

Jeneng
Grosir Kolar Pelatihan Anjing
Nomer Model
QP82
Ukuran
Medium
Dawane
50cm, Range sing bisa diatur 14cm
Bahan
Nilon
Werna
Kuning
Moq
100 lembar
Fitur
Mesra Eco, tahan lama, Fashion
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
POSTAGE
Akun Tamu
Layanan
Kolar pribadi; OEM / ODM


KIRIM INQUIRY SAIKI

Pabrik Grosir Dog Factor sing paling apik kanthi langsung kanthi gagang safety, rega murah bermutu, logo khusus, ora ilang. Disesuaikan kanggo nglindhungi pets.Kita bisa nyedhiyakake conto collars asu siap digawe.

Grosir Keret Dog Collar: Promosi Pelatihan Anjing Promosi/ Qqpets



Grosir Kolar Pelatihan Anjing


Sampeyan bisa milih kerajinan kanggo nyetak logo kayata sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Leasis asu nylon khusus kanthi warna lan pola sing disenengi. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang bocor asu sampeyan dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.



Custom Gawe Asu Dog ing kene:


Ukuran: Xs s m l


Jembaré: 1.0cm 1.0cm 2.0cm 2.5cm


Dawane: 26cm-60cm


Bahan: nilon


Logo: Cetak logo sampeyan


Werna: Apa warna kaya panjaluk sampeyan


Kerajinan: Jacquard / Transfer transfer dicithak layar sutra dicithak

4 colors dog leashes

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, kitaAving, Saluran, Percetakan layar Sutra, Printing Transfer Panas, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



QQPETS dog leash manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa