Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd.

Pijet asu asu sing nyaman yaiku partikel pijet, sing modis lan kepenak.

Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki, kita bakal mbales sampeyan kanthi cepet.

Pijet Pijet Anjing Garam - Piala Dunia/ Qqpets


PU Dog Massage Harness on dog



PU asu pijet pelaras !!!


Pu materi nggawe abah sing jelas, entheng lan kuwat.


Ing wektu sing padha, partikel pijet ing njero bisa nambah kenyamanan asu kasebut.


Pilih negara sing disenengi, supaya asu seneng.


PU Dog Massage Harness
Fitur saka pijet asu abon:

1. Pijet asu nyawiji partikel pijet, sing ambegan lan kepenak.


2. Dada ngarep lan loro-lorone loro-lorone yaiku harness asu dirancang kanthi efek reflektif bisa nggambarake cahya ing peteng. Iki bisa mbantu wong ndeleng asu sing jelas ing peteng.


3. Bahan permukaan pijet asu yaiku Pu. Isi produk yaiku kain Lika lan ngrasakake kain. Lambang nggunakake PE.


4. Loro-lorone produk duwe kanthong, sing bisa nahan sawetara kertu cilik.


5. Profil kasebut bisa cemlorot kanthi efek luminous, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika lagi metu ing peteng.

PU Dog Massage Harness details information
Keuntungan saka Pabrik QQPet:

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, percetakan transfer panas, departemen pemasangan.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Bahan-bahan asu asu nylon kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis habos asu nilon bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



massage dog harness
massgae dog harness


QQPETS dog harness         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa