Pabrik Daging lan Pabrik Leasis: Polyester Adat Khusus lan Leashes-Qqpets

Jeneng
Kolar asu&Pabrik Leasin
Nomer Model
QP71
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
Poliester
Logo
Ngatur logo sampeyan
Werna
Apa wae warna kaya panjalukmu
Teknik
Percetakan Sublimasi
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Apa sampeyan pengin bocor asu adat lan kolar nganggo logo utawa jeneng utawa warna utawa ukuran kaya panjaluk sampeyan? Tindakake kita.Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki.Desain gratis kanggo sampeyan.

Collars lan Pabrik Leasin: Pabrik Daging Polyester lan Leashes/ Qqpets

green pattern Dog Collars and leashes


Kolar lan bocor asu


Sampeyan bisa milih kerajinan kanggo nyetak logo kayata sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Daging asu khusus Kolar nganggo warna lan pola sing disenengi. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang bocor asu sampeyan dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.



colorful Dog Collars and leashes

Conto gratis


1) Kita bisa nyedhiyakake sampel leash asu siap digawe gratis;


2) Yen sampeyan butuh conto leash asu nganggo logo, Sample Charge dibutuhake;


3) Sampel leash conto tim Sampel: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4) Daging Daging Leash bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

Dog Collars and leashes

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, kitaAving, Saluran, Percetakan layar Sutra, Printing Transfer Panas, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



related dog leashes
related dog collars
QQPETS dog collar leash manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa