Perlengkapan Collar Dog: Asu Asaja Nylon Assol-Qqpets Dog Pabrik

Jeneng
Pasokan Kolam Asu
Nomer Model
QP81
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
Nilon
Logo
Logo logo sing disenengi
Werna
Apa wae warna kasedhiya
Teknik
Sutra / Jacquard Screen / Jacquard / Woven
Fitur
Mesra Eco, tahan lama, Fashion
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
POSTAGE
Akun Tamu


KIRIM INQUIRY SAIKI

2017 Kolam Dagang Panas Dijual digawe saka bahan nilon kanthi logo khusus rega kualitas dhuwur, ora ilang.Yen sampeyan pengin adat kerah kéwan nilon, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita bisa adat utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.Kita duwe macem-macem jinis aksesoris sing bisa sampeyan pilih kanggo pet krah. Yen pengin sawetara aksesoris khusus, sampeyan bisa hubungi kita.

Perlengkapan Collar Dog: Asu Asaja Nylon Assol-Qqpets Dog Pabrik/ Qqpets

purple Nylon Dog Collars


Grosir Kolar Asu Nylon

Sampeyan bisa milih kerajinan kanggo nyetak logo kayata sublimasi dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Leasis asu nylon khusus kanthi warna lan pola sing disenengi. 


Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang bocor asu sampeyan dhewe, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.



2 custom dog colla

Conto gratis


1) Kita bisa nyedhiyakake sampel leash asu siap digawe gratis;


2) Yen sampeyan butuh conto leash asu nganggo logo, Sample Charge dibutuhake;


3) Sampel leash conto tim Sampel: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4) Daging Daging Leash bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

4 colors dog leashes

Keuntungan saka pabrik QQPets


1) Kita duwe pewarna dhewe, kitaAving, Saluran, Percetakan layar Sutra, Printing Transfer Panas, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan leash asu kanthi tegas karo standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.


5) Kabeh jinis bocor asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


6) Desain gratis.



related dog collars
led light dog collar
QQPETS dog leash manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa