Pabrik kolar asu langsung: produsen asu nilon jacquard-qqpets

Jeneng
pabrik keruwisan asu langsung
Ukuran
Xs.ss.m.l
Bahan
nilon
Logo
Ngatur logo sampeyan
Werna
Apa wae warna kaya panjalukmu
Teknik
Jacquard utawa tenunan
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Terbalik kerah pupus paling apik nggawe bahan empan sing berkualitas tinggi kanggo nglindhungi pets ing sekitar, ora siram, bisa dikumbah.Kita bisa kanthi ukuran ukuran kaya panjaluk sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki, aku bakal mbales asap.

Pabrik Kolam Asu langsung: Pabrikan Asu Nylon Jacquard/ Qqpets

orange Dog Collars Nylon Jacquard


Jacquard Nylar Nylar Asu


Apa sampeyan pengin jacquard nilon asu khusus nganggo logo utawa jeneng sampeyan dhewe? 


Tindakake kita. 


Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan kanthi email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. 


Desainer kita bisa ngrancang kanggo sampeyan gratis.



pink Dog Collars Nylon Jacquard

Conto Gratis kanggo pabrik pabrik asu langsung


1) Kita bisa nyedhiyakake conto asu collar sing wis siap digawe;


2) Yen sampeyan butuh conto kerah asu nganggo logo, Sample Charge dibutuhake;


3) Contoh Dog Collars Contoh Wektu: 1-3 dina gumantung saka metode cetak;


4) Collars Charge Charge bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

blue Dog Collars Nylon Jacquard

Keuntungan minangka Produsen Kolar Asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Kualitas


related dog collars style
blue Dog Collars Nylon Jacquard
QQPETS dog collars manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa