Produsen kerah asu: promosi asu polyester-qqpets

Jeneng
Kerah kulit asu
Nomer Model
QP110
Ukuran
Xs.ss.m.l
Jembaré
10mm 15mm 20mm 25mm
Bahan
Poliester
Logo
Logo logo sing disenengi
Werna
Apa wae warna kaya panjalukmu
Teknik
Sublimasi dicithak
Fitur
Fre-Firap, Awak, Fashion
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total


KIRIM INQUIRY SAIKI

Best Kolar Doglock Bark Grosir Best Best Backle kanthi safety safety kanggo njaga pets kanthi aman, ora sirna, banyu wisuh.Our perusahaan lan pengalaman sing penting. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo ngrancang, produk lan adol jinis produk pet. Kayata kindah pethi, bocor pet, aboning kewan lan liya-liyane.

Produsen kerah asu: Promosi Kolar Dog Polyester/ Qqpets

yellow blue Dog Bark Collar


Produser kerah asu


Pilih kerajinan kanggo nyithak logo sampeyan saka kolar asu khusus kayata sublimasi sing dicithak, silkscreen dicithak, ditenun, utawa jacquard. 


Kolam asu pribadi kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora preduli foto utawa tembung sambutan.


Yen sampeyan pengin ngrancang kolar asu sing disenengi dhewe, menehi logo utawa ide saiki. 


Kita bisa Custom utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis.




purple Dog Bark Collar

Conto gratis


1) Kita bisa nyedhiyakake conto asu collar sing wis siap digawe;


2) Yen sampeyan butuh conto kerah asu nganggo logo, pilih Dana Sampeyan dibutuhake;


3) Contoh Collars Contoh Time: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4) Collars Charge Charge bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

3 colors Dog Bark Collar

Keuntungan minangka Produsen Kolar Asu


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Supwior


related dog collars style
dog collars
QQPETS dog collars manufacturer
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa