Botol banyu asu sing lucu banget kanggo bulldog Prancis

Jeneng
Botol banyu asu lucu
Volume
480ml
Ukuran
90mm * 236mm
Bahan
(Trough: abs + Cup: pc)
Werna
Putih lan Ireng
Moq
50 pcs,  Kita pabrik langsung,  Sawetara pesenan sing bisa ditrima.
Paket
Paket individu, 1 potongan ing kothak warna
Cara transportasi
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Udhara, segara, utawa Maju sampeyan dhewe.


KIRIM INQUIRY SAIKI

Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.

Tansah tuwung horisontal, mbukak kunci, penet tombol banyu kanggo ngisi trough nganggo banyu.

Rilis tombol banyu kanggo mungkasi banyu.

Botol banyu asu sing lucu banget kanggo bulldog Prancis/ Qqpets


French bulldog Cute Dog Water Bottle




Botol banyu asu bulldog Prancis!


Piala banyu sing bisa mbantu ngatasi masalah pets ngombe banyu nalika metu karo asu sampeyan.


Bentuk tuwung banyu dadi bulldog Prancis sing lucu, gawe asu sampeyan luwih seneng.


Mesra lingkungan, sampeyan bisa ngombe maneh ing cangkir sawise ngombe, mula sampeyan ora bakal ngeculake tetes banyu.




French bulldog Cute Dog Water Bottle size

Katrangan Product

Jeneng: Botol banyu asu lucu

Jilid: 480ML

Ukuran: 90mm * 236mm

Bahan :( Trogga: abs + Cup: PC)

Werna: Putih lan Ireng

MOQ: 50 PC, kita minangka pabrik langsung, sawetara pesenan bisa ditampa.

Paket: Paket individu, 1 potongan ing kothak warna

Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.


Black and White French bulldog Cute Dog Water Bottle

Ngati-ati:


1.Kanggo banyu ing cangkir ora luwih saka 80 ℃.


  1. 2. Aja ngumbah nganggo mesin pencuci piring.


  2. 3. Yen kunci kunci ngunci, aja nyurung kunci banyu kanthi angel, utawa bisa uga rusak.


  3. 4. Aja dilebokake ing cangkir: es garing, coklat, banyu soda, susu, lsp.



dog water bottle on outdoor
dog water bottle and dog


QQPETS pet products manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!



Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa