Lehes Kolar Pupppy khusus, Bunder Kolar Grosir Pabrik | qqpets

Jeneng
Bocor kirik kirik
Nomer Model
QP245
Jembaré
20mm
Dawane kerah asu
50cm,  luwes kanggo pas sampurna
Dawane leash asu
150cm
Bahan
Poliester
Fitur
Mesra Eco, tahan lama, Fashion, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
KIRIM INQUIRY SAIKI

Ramalan kirik polyester alus lan nyaman dirancang kanthi kembang biru lan safety. Collars Dog Leash bisa ngumbah nganggo banyu sing adhem, ora burem.
OEM&Odm ditampani.
Layanan gisik asu khusus kanggo sampeyan.

Lehes Kolar Puppy Custom, Bunder Kolar Grosir/ Qqpets



Leashes Kolar Puppy


Perlengkapan pupus kutu paling apik kanggo latihan utawa mlaku-mlaku asu dening produsen produk qqpets. 


Pengin kanggo bocor kerah puppy kanthi logo utawa jeneng sampeyan dhewe? 


Nyedhiyani logo utawa ide sampeyan saiki.



Detail Collar Puppy:


Ukuran: xs  S  M  L utawa sustomisasi minangka panjaluk sampeyan


Width: 10mm 15mm 20mm 25mm


Length: Leash asu yaiku 120cm nganti 150cm kanthi rutin; Kolam asu ana 26cm-60cm Umum


Bahan: Polyester


Werna: apa wae warna kasedhiya


Logo: Cetak logo sampeyan dhewe


Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita saiki utawa tinggalake alamat email sampeyan ing kene, kita bakal mbales sampeyan ASAP.

Keuntungan minangka Pemasok Leash Leash Asu


Nyedhiyakake kuantitas paling dhuwurLayanan OEM / ODM


Pola hiasan multi-hiasan kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Pangiriman cepet lan ing wektu


Wangsulane Prompt / Layanan Siswa Suput sing Kualitas


related dog collars style
QQPETS dog collars supplier
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa