Leash asu busuk sing apik banget

(1) merek
Qqpets utawa adat
(2) jembaré
1.5cm; 2.0cm; 2.5cm
(3) dawa
120cm, 150cm
(4) Gaya
Sembarang gaya sing kasedhiya
(5) materi
Cetak Sublimasi Polyester
KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis bocor asu.

Leash asu warna warna sing cocog uga kasedhiya.

Kabeh bahan leash asu tegas miturut standar Eropa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Leash asu busuk sing apik banget/ Qqpets


colorful buckle dog leash




Werna, Khusus !!!


Gunakake kunci warna khusus kanggo nuduhake prabédan sampeyan.


Bahan logam, dipercaya lan awet.


Kita ndhukung pola adat ing bocor asu.


Yen sampeyan duwe ide, welcome hubungi kita kanggo entuk informasi luwih lengkap.




colorful buckle dog leash
Jeneng bocor asu warna sing warni
Ukuran

XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).

Minangka panjaluk pelanggan 

Bahan Polyester / Polyester Mengilap Polyester, Nylon, Selaras
Karya Sublimasi / print transfer panas, minangka panjaluk sampeyan
Werna Werna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan Custom Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto saham Gratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adat

Sampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

Wektu Produksi 10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)
Paket Tag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm


colorful buckle dog leash details
Fitur saka leash asu:


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Bahan sing apik banget kanggo nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang kaya pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis bocor asu.



blue dog leash
difference kinds of dog leash



QQPETS dog leash factory china         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa