Kerah Kucing Lan Sabuk
VR

QQPETS pabrik khusus sabuk kucing alus lan breathable/QQPETS


pet harness breath and sofr





Pilih sing pas kanggo pet sampeyan !!!


Sabuk pet kanthi macem-macem pola ora mung apik, nanging uga nyaman.


Nglindhungi pet nalika nambah sentuhan sentimen kanggo urip.


Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngatur sabuk pet sampeyan dhewe




pet harness sizes table
jeneng
FNo tarik sabuk pet
Ukuran

XS(1.0cm)/S(1.6cm)/M(2.0cm)/L(2.5cm).

Minangka panjalukan pelanggan 

BahanPolyester, nilon, katun disesuaikan
Karya seniSabuk kucing cetak sublimasi / transfer panas, minangka panjaluk sampeyan
warnaWarna-warni, warna Pantone utawa adat
Layanan khususDesain, logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel khususSample nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample wektu pangiriman: 2-4 dina (door to door)

Paket1 psc/opp tas; CTN ukuran: 30*35*45 cm
Cara pengirimanKapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, udara utawa segara etc


pet harness on model dog
Fitur saka kalung asu / kalung / harness:


(1) Bahan poliester alus, alus lan awet. Sing lembut & materi kepileh roso sepi kanggo nggawa koyo ora cocog kanggo asu.



(2)Produk kanthi macem-macem gaya, jaminan kualitas, rega sing cukup kanggo menangake para pelanggan.



(3)Produk kita macem-macem. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo gawé kabeh jinis asu collars / leashes / harnesses




cat with pink pet harness
cat with pet harness



QQPETS pet harness supplier         

QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, welcome kanggo klik ing gambar biru utawa About us.


Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi produk liyane lan diskon!!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa