Pijet asu ambegan bakal duwe partikel pijet, sing modis lan kepenak. Sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing tag jeneng. Permukaan bahan pijet asu yaiku Pu. Isi produk yaiku kain Lika lan ngrasakake kain. Lambang nggunakake PE. Dada ngarep lan loro-lorone abdine asu ambegan dirancang kanthi efek reflektif bisa nggambarake cahya ing peteng. Iki bisa mbantu wong ndeleng asu sing jelas ing peteng. Profil kasebut bisa cemlorot karo efek cair, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika lagi metu ing peteng. Loro-lorone produk duwe kanthong, sing bisa nahan sawetara kertu cilik.

Pijet asu asu breathable: 2020 Dijual Hanta Harness kanthi Kain Laika/ Qqpets

breathable dog massage harness on dog




Pijet asu asu anyar pelaras !!!


2020 Pensiunan asu asu gaya anyar, multifungsi, luwih gaya.


Pisel Pijet lan Desain Pocket ing loro-lorone.


Ngidini sampeyan nganggo sawetara barang cilik ing asu nalika mlaku asu.




breathable dog massage harness display
Fitur saka pijet pijet asu abon:

1. Pijet asu ora bisa dipencet amarga pijet pijet, sing modis lan kepenak.


2. Sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing tag jeneng.


3 .. Permukaan bahan pijet asu yaiku Pu. Isi produk nggunakake kain Likis lan ngrasakake kain. Lambang nggunakake PE.


4. Dada ngarep lan loro-lorone abdine asu ambegan dirancang kanthi efek reflektif bisa nggambarake cahya ing peteng. Iki bisa mbantu wong ndeleng asu sing jelas ing peteng.


5. Profil kasebut bisa cemlorot kanthi efek luminous, sing khusus lan bisa nambah keamanan asu nalika lagi metu ing peteng.


6. Loro sisih loro pijet asu nyembelih duwe kanthong, sing bisa nahan sawetara kertu cilik.

breathable dog massage harness details information

Paket lan Pengangkutan Supplier Pijet Asu Asing: 


Paket:  Kothak hadiah. Utawa kemasan biasa minangka panjaluk pelanggan.


Cara Pengangkutan:  Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara lsp.


Wektu Pangiriman:  Udakara 30 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total).


Pembayaran:  T / T, Paypal, Union Union, L / C, Bank, 30% simpenan, Balance sadurunge ngirim barang menyang panuku.


brazil style massage dog harness
brazil style massage dog harness


QQPETS dog harness factory

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa