Penyembuhan Udhara Mines Daging Mines Daging Polyester alus Polyester

Ukuran
Cilik-W: 1.6cm; L: 47cm-55cm Medium-W: 2.0cm; L: 55cm-67cm Gedhe-W: 2.5cm; L: 67cm-79cm
Bahan
Polyester / Nyilem Polyester / Nylon
Teknik
Transfer panas dicithak dicithak / silk layar dicithak / label tali jacquard


KIRIM INQUIRY SAIKI

Gawe Custom, Mesh Dog Harness Manyen ing kene ing pet qqpets
Pabrik Produk! Sukar-nilon super, nilon, adat
digawe kanggo spesifikasi sampeyan. Mung ngandhani apa sing dikarepake karo Harness.


Penyembuhan Udhara Mines Daging Mines Daging Polyester alus Polyester/ Qqpets


air mesh dog harness leash set

Prasaja lan dhasar!

Nyedhiyakake kontrol sing apik nanging uga menehi kepenak asu sing apik.


Sampeyan bisa ngatur pola lan logo sing dikepengini.


Kita duwe luwih saka 15 taun lan pengalaman ODM


air mesh dog harness display
Jenengsabuk asu bolong
UkuranCilik-W: 1.6cm; L: 47cm-55cm

Medium-W: 2.0cm; L: 55cm-67cm

Gedhe-W: 2.5cm; L: 67cm-79cm

BahanPolyester / Nyilem Polyester / Nylon
TeknikTransfer panas dicithak dicithak / silk layar dicithak / label tali jacquard
WernaWerna Panton kanthi panjaluk sampeyan
AksesorisCarabiner hook, medhot buckle, breakaway buckle, buckle, d-ring, cincin-cincin, pancing logam, utawa plastik plastik, utawa sapiturute.

Bisa disesuaikan warna buckle utawa adat aksesoris sampeyan dhewe.

Moq100 PC, kita minangka pabrik langsung, sawetara pesenan sing bisa ditampa. 
Wektu Pangirimanudakara 5-12 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)
PaketPaket individu, 1 potongan ing tas opp; utawa kertu kertas, ukuran CTN: 39 * 33 * 31cm.As saben panjaluk pelanggan


air mesh dog harness details show
Keuntungan saka Pabrik QQPet:

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyumur, nyithak layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen Majelis.


2) OEM&Odm ditampani.


3) Kabeh bahan abah asu kanthi ketat miturut standar Eropa.


4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis panganan asu bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.


air mesh dog harness display
air mesh dog harness
air mesh dog harness on model dog


        

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.        

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar ing sisih kiwa.

  OEM   ------------  Odm


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa