Penyebaran asu sing bisa diatur: Grosir asu nylon Grosir logo Sewing

Jeneng
Sukar Daging sing bisa diatur
Nomer Model
QP393
Ukuran
M
Jembaré
2.0cm
Dawane
55-76cm, luwes kanggo pas sampurna
Logo
asu
Bahan
Nylon Ribbon
Fitur
Eco-lameng, awet, safety
POSTAGE
Akun Tamu
Wektu Pangiriman
7-15 dina gumantung saka jumlah total
Layanan
Layanan Custom; Layanan OEM / ODM


KIRIM INQUIRY SAIKI

Grosir asu laras sing laras grosir kanthi rega murah.

Apa sampeyan pengin nyandhang asu adat nganggo logo utawa jeneng utawa warna kaya panjaluk sampeyan?
Tindakake kita.Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki.

Desain gratis kanggo sampeyan.

Penyebaran asu sing bisa diatur: Grosir asu nylon Grosir logo Sewing/ Qqpets


nylon dog harness




Nylon Dog Harness !!!


Grosir asu laras sing laras grosir kanthi rega murah. 


Apa sampeyan pengin nyandhang asu adat nganggo logo utawa jeneng utawa warna kaya panjaluk sampeyan?


Tindakake kita. Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. Desain gratis kanggo sampeyan.




nylon dog harness
Jeneng Jacquard Tali Nylon Pet Harness
Ukuran

XS (1.0cm) / s (1.6cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).

Minangka panjaluk pelanggan 

Bahan Webbing Nylon, Selaras
Karya Tali Tali / Jacquard Nylon Partness Pet, Minangka Panjaluk Sampeyan
Werna Werna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan Custom Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto saham Gratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adat Sampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

Wektu Produksi 10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)
Paket Tag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
nylon dog harness display

Keuntungan


Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwur


Pola dekorasi multi sing kasedhiya


Desain / adat gratis


Njamin kualitas


Moq rendah lan ndhukung batch campuran


Cepet lan ing pangiriman wektu


Entuk Wangsulan / Quality Superior sawise Layanan Penjualan


blue pink dog harness
black dog harness


dog harness manufacturer

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa