QQPets Desain Anyar 550ML Pet portebel Piala

Jeneng
Piala banyu 550ml
Volume
350ml / 550ML
Ukuran
75mm * 208mm, 75mm * 260mm
Bahan
(Trough: abs + Cup: pc)
Werna
Jambon, Putih Lan Biru, warna sing disesuaikan
Moq
1000 pcs, Kita pabrik langsung, Sawetara pesenan sing bisa ditrima.
KIRIM INQUIRY SAIKI

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis bocor asu.

Piala banyu portable pet portable custom uga kasedhiya.

Kabeh bahan Piala banyu pet tegas miturut standar Eropa.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

QQPets Desain Anyar 550ML Pet portebel Piala/ Qqpets

dog water bottle



Botol banyu Dog Portable!


Aja kuwatir yen ngombe banyu nalika lelungan karo asu.


Bahan sing ramah lingkungan, ora mbebayani lan awet.


Ngurus pets sampeyan nalika njobo.




dog water bottle details

Katrangan Product


Jeneng: Piala banyu 550ml portebel


Volume: Botol banyu asu 550ML / 550ml


Ukuran: 75mm * 208mm, 75mm * 260mm


Bahan :( Trogga: abs + Cup: PC)


Werna: warna pink, putih lan biru, khusus


Fungsi: Nyedhiyani pets karo banyu seger nalika ruangan


MOQ: 1000 PC, kita minangka pabrik langsung, sawetara pesenan sing bisa ditampa (yen sampeyan butuh tuwung banyu pet sing dipotong dadi 50pcs). 


Paket: Paket individu, 1 potongan ing kothak warna


Cara transportasi: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air, Laut, utawa Maju dhewe.


white dog water bottle
Kaluwihan kita


1). Pengalaman 12 taun.


2). Kita bakal mbales sampeyan kanggo pitakon ing 24 jam.


3). Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise berkualitas tinggi.


4). Perlindhungan area dodolan, ide desain lan kabeh informasi pribadi.


5). Nyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling apik.


6). Cepet lan ing kiriman wektu.


7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.



dog drink water on dog water bottle
dog drink water on dog water bottle


QQPETS Pet produccts manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa