Kerah Kucing Lan Sabuk
VR

2020 kalung kucing-kalung kucing cetak sublimasi poliester sing bisa diatur paling anyar/QQPETS

cat collar




Kaluwihan Kita!


1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, cetak sublimasi, lan departemen perakitan.


2) OEM lan ODM olèh.


3) Kabeh bahan sabuk asu pijet pancen miturut standar Eropa.


4) Asisten merchandiser profesional lan layanan paling apik.


5) Kabeh jinis harness asu bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan.




cat collar

Informasi rinci babagan kalung kucing paling anyar

(1) Merk: QQPETS


(2) Jembar: 1.0cm


(3) Dawane pangaturan: 19-28cm


(4) Ukuran kucing: 1-5kg


(5)Gaya: limang gaya kasedhiya


(6) Bahan: Polyester sublimasi print

oem&odm polyester sublimation print cat collars

Fitur kalung kucing paling anyar:

(1) Bahan poliester alus, alus lan awet. Materi sing alus lan apik banget ora bisa nggawa perasaan sing ora cocog kanggo kucing sampeyan.


(2)Produk kanthi macem-macem gaya, jaminan kualitas, rega sing cukup kanggo menang kaya para pelanggan.


(3)Produk kita macem-macem. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo gawé kabeh jinis collars kucing.


(4)Kerah kucing sing nganggo lonceng bisa nambah safety kucing sampeyan.



cat collar bell and cat
cat collar bell and cat


QQPETS pet products manufacturer

QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005. 

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, welcome kanggo klik ing gambar biru utawa About us.


Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi produk liyane lan diskon!!!


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa