Kabar
VR

Warta: saiki produk lan layanan kanggo pelanggan ing Interzoo

Dina iki dina kaloro, Guangzhou QQPETS pet products Co., Ltd. ing International Trade Fair for Pet Supplies. Dadi akeh pengunjung lan pameran sing teka ing pameran kasebut. Kita ketemu kanca-kanca anyar lan lawas ing kene.

2021/01/30

Kabar:saiki produk lan layanan kanggo pelanggan ing Interzoo

Dina iki dina kapindho,Guangzhou QQPETS produk pet Co., Ltd. ing International Trade Fair kanggo Pet Supplies. Dadi akeh pengunjung lan pameran sing teka ing pameran kasebut. Kita ketemu kanca-kanca anyar lan lawas ing kene.present our products and services

We presents produk lan layanan kanggo pelanggan iki. Akeh pelanggan seneng produk asu kita. Nalika ndeleng sabuk pijet asu, dheweke seneng ndeleng lan ndemek. Dheweke kebak penasaran babagan sabuk pijet asu-Seri Piala Dunia. Akeh pelanggan takon marang wong-wong kita babagan informasi rinci babagan sabuk asu. Kajaba iku, sawetara pelanggan nyoba nganggo sabuk pijet asu kanggo asu. Padha bungah banget. Kita ngomong karo pelanggan lan nuduhake sawetara saran babagan produk asu.present our products and services

Napa wong seneng pijet asu anyar-Seri Piala Dunia? Kaping pisanan, produk kita apik lan modis. Kita wis ngrancang enem jinis sabuk pijet asu - seri Piala Donya. Kapindho, produk kasebut nduweni partikel pijet, sing nyaman. Katelu, bahan sabuk pijet asu yaiku PU. Isi produk kasebut yaiku kain Laika lan kain felt. Lining nggunakake PE dhuwur. Kaping papat, dodo ngarep lan loro-lorone sabuk asu ambegan dirancang kanthi efek reflektif. Bisa nggambarake cahya ing peteng.

Dina iki, kita ketemu akeh pelanggan ing pameran lan duwe wektu apik. Iki minangka wiwitan sing apik kanggo kita. Kita uga sinau sawetara pengalaman ing obrolan. Mugi sing kita duwe pesenan liyane sesuk. Sesuk ketemu. Kita bakal nampilake produk lan layanan kanggo sampeyan!present our products and services

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa