Warta Pet
VR

Pet: Kewan apa sing sampeyan jaga? Nuduhake pikiran kene-QQPETS

Dina iki kita bakal ngomong babagan pets. Kewan apa sing sampeyan jaga? Asu? kucing? Mbok loro. Nalika kita ngomong babagan kewan, umume wong bisa ngelingake asu utawa kucing. pancen bener. Nanging ana uga pets liyane sing populer ing urip kaya manuk beo, jaran, hamster, terwelu omah lan kadal lan liya-liyane.

2021/01/30

Pet: Kewan apa sing sampeyan jaga? Nuduhake pikiran kene-QQPETS

Dina iki kita bakal ngomong babagan pets. Kewan apa sing sampeyan jaga? Asu? kucing? Mbok loro. Nalika kita ngomong babagan kewan, umume wong bisa ngelingake asu utawa kucing. pancen bener. Nanging ana uga pets liyane sing populer ing urip kaya manuk beo, jaran, hamster, terwelu omah lan kadal lan liya-liyane.

Yen sampeyan pacangan pet nyata lan mbayar manungsa waé kanggo warta bab pet. Sampeyan bisa uga ngerti yen wong-wong wiwit ndeleng reptil kajaba asu lan kucing.Lan kadal luwih populer kanggo wong.

pet

Aragaki Yui, aktris Jepang, minangka penjaga kadal. Dheweke wis ngunggahake kadal suwene sepuluh taun. Kadhang-kadhang dheweke bakal njupuk kadal dheweke malah lunga kerja. Kadal minangka poikilotherm lan bisa ngganti warna tutupe miturut lingkungan. Aku iki kok akeh wong seneng. Sampeyan ora perlu njupuk akeh wektu kanggo ngurus.

Leonardo duwe Kura-kura Sulcata ing omah. Penyu bisa tuwuh nganti bobot 200 kilogram. Ora ana sangsi manawa bisa urip 80 taun luwih.

Piye menurutmu tentang keong? Aku kroso nggegirisi lan lara nalika aku gambar tutul saka bekicot. Nanging,Adrian Kozakiewicz njaga bekicot Afrika sing gedhe minangka pet. Dhuwuré keong iku 20 cm lan bisa urip nganti 10 taun. Katon gedhene kaya kucing cilik. Apa sampeyan bakal tetep keong minangka pet? Apa jinis kewan sing bakal sampeyan jaga ing ndhuwur?

pet

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa