Warta Pet
VR

Tiket Pet: Kabar apik! Pets bisa njupuk pesawat karo sampeyan bebarengan-QQPETS

Sampeyan ngerti yen kewan kudu lelungan minangka tas sing dicenthang utawa ing kargo - panggonan sing peteng lan kadhangkala mbebayani sing suhu bisa beda-beda. Saiki pets bisa nggunakake tiket pet kanggo njupuk pesawat karo pemilik bebarengan ing China.

2021/01/30

Tiket Pet: Kabar apik! Pets bisa njupuk pesawat karo sampeyan bebarengan-QQPETS

Apa sampeyan duwe masalah kanggo numpak pesawat karo pets? Apa sampeyan kuwatir babagan mriksa pet? Sampeyan ngerti yen kewan kudu lelungan minangka tas sing dicenthang utawa ing kargo - panggonan sing peteng lan kadhangkala mbebayani sing suhu bisa beda-beda. Saiki pets bisa nggunakake tiket pet kanggo njupuk pesawat karo pemilik bebarengan ing China.

Iku warta apik kanggo pemilik, bener? Pamilik ora perlu kuwatir babagan busur pets. Tiket pet bakal diterbitake ing Maret 2018. Pamilik bisa nonton lan ngurus pets ing lelungan. Iku dandan ing China. Kabeh pets bakal entuk asuransi lan duwe kamar mandi mandiri sadurunge mlebu pesawat.

Festival Spring bakal teka. Lan iku wektu sing apik kanggo lelungan ing preian Festival Spring. Sampeyan ora perlu nyelehake asu utawa kucing menyang toko pet. Sampeyan ora perlu pisah karo pets kanggo dangu.

Kita ngerti manawa pets bisa numpak pesawat ing Australia, AS, negara kulon. Saiki wis rampung ing China. Wong Tionghoa uga menehi perhatian luwih marang pets.

pet ticket

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa