Warta
VR

Kabar apik. Kita bakal rawuh ing pet ing Amerika Selatan 2017-Qqpets

Perusahaan: guangzhou qianqian pet co., Ltd.
Booth ora .: i68
Alamat: Pameran Expo Sao Paulo& Pusat Konvensi
Sugeng rawuh ing papan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan saka macem-macem negara.

2021/01/30

Kabar apik. Kita bakal rawuh ing pet ing Amerika Selatan 2017-Qqpets

Guangzhou Qianqian Pet Produk CO., LTD arep rawuhThe Data Kidul 2017. Kita produsen produk asu profesional kanthi luwih saka 10 taun. The Data Kidul yaiku pameran perdagangan internasional kanggo produk lan layanan kanggo industri pet lan Veterinary. Kanggo kita, iku minangka kesempatan lan tahap sing apik kanggo nampilake bajingan kerah dog anyar lan nyusup asu lan kekuwatan uga.

Topik topik saka pameran saka panganan pet lan nyedhiyakake babagan kebersihan, perawatan lan kesehatan kanggo kabeh layanan sing gegandhengan karo industri lan makili kabeh produk kalebu inovasi lan tren saiki. The West South America bakal ditindakake ing 3 dina saka 15-17, Agustus ing Sao Paulo, Brasil 2017.

Perusahaan: guangzhou qianqian pet co., Ltd.
Booth ora .: i68
Alamat: Pameran Expo Sao Paulo& Pusat Konvensi
Sugeng rawuh ing papan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan saka macem-macem negara.

nylon small size retractable dog leash wholesale

Grosir Pabrik Pabrik Asu sing Paling populer kanthi macem-macem warna sing kudu dipilih

nylon massage dog harness

Gaya Assun Nylon Ukuran Sithik Ukuran Nylon Kanthi Efek Pijet lan Grosir Logo Luminous

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa