Informasi Brand
VR

Kowe nang endi? We are ing China Int'l Pet Show (CIPS2017) -QQPETS

Dina iki dina kaping pindho saka Pameran Pet Internasional China 2017 ing Shanghai. Kita wis ketemu akeh pelanggan lawas lan anyar teka saka kabeh ndonya. Miturut pendapatku, CIPS minangka pameran pet gedhe lan panggung sing apik kanggo nampilake produk asu gaya anyar.

2021/01/30

Kowe nang endi? We are ing China Int'l Pet Show (CIPS2017) -QQPETS

Dina iki dina kapindhoPameran Pet Internasional China 2017 ing Shanghai. Kita wis ketemu akeh pelanggan lawas lan anyar teka saka kabeh ndonya. Miturut pendapatku, CIPS minangka pameran pet gedhe lan panggung sing apik kanggo nampilake gaya anyarproduk asu.

China minangka pasar pet sing paling cepet tuwuh ing donya. Ana meh 1300 perusahaan sing melu pameran pet saka 24 negara lan wilayah. QQPETS wis specialized ing gawé lan ngedolproduk asu kanggo luwih saka 10 taun. OEM lan ODM olèh. Kita duwe departemen dhewe kanggo webbing, printing, dandanan etc.

cips2017

Miturut gabung ing pameran pet internasional taun iki, kita tetep entuk tren anyar ing industri pet lan nambah produk asu kita ing wektu sing padha. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo komunikasi karo mitra lan ahli.

Kita wis gabung karo Global Pet EXPO, China Pet Fair, Pet South America, China (Beijing) International Pet Expo ing 2017. Lan kita terus sinau lan nerbitakeproduk asu gaya anyar kanggo pas asu. Layanan paling apik kanggo sampeyan, produk pet paling apik kanggo asu.

Apa sampeyan nggoleki supplier anyar? Utawa sampeyan penginkrah asu adat& tali karo logo utawa jeneng minangka panyuwunan? Hubungi kita:cathylei@gzqqzd.com

cips2017

china int'l pet show

cips2017

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa