Kabar
VR

Kabeh sing duwe pet, apa sampeyan ngerti kawruh safety pet?

Kanthi paningkatan standar urip wong, luwih akeh wong nganggep pets minangka "modis". Nanging ana bebaya sing didhelikake ing mburi "fashion" iki. Pamilik pet kudu ngerti kawruh safety pet. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nggawe manawa sampeyan aman nalika sampeyan lagi muter karo pet. Sinau babagan kebiasaane lan sinau dolanan karo kewan-kewan sampeyan, sampeyan bisa dadi kanca sejatine.

2021/01/30

Kabeh sing duwe pet, apa sampeyan ngerti kawruh safety pet?

Kanthi paningkatan standar urip wong, luwih akeh wong nganggep pets minangka "modis". Nanging ana bebaya sing didhelikake ing mburi "fashion" iki. Pamilik pet kudu ngerti kawruh safety pet.  Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nggawe manawa sampeyan aman nalika sampeyan lagi muter karo pet. Sinau babagan kabiasaan lan sinau dolanan karo kewan, sampeyan bisa dadi kanca sejatine.

Kawruh safety pet: kepiye cara aman karo pets sampeyan?

Akeh wong sing nganggep mung asu edan sing bisa nyebarake rabies. Nanging, kucing lan asu bisa nyebarake rabies ing omah sampeyan. Mulane, sampeyan uga kudu menehi perhatian marang safety nalika ngurus kewan ing omah sampeyan. Aja cokotan lan goresan.Kawruh safety pet ing ngisor iki kudu dikuasai. Kaping pisanan, nalika kewan mangan utawa turu, aja nggodha utawa ngganggu. Pets banget agresif ing wektu iki. Kapindho, nalika pets lagi tresna, mesthine kanggo mirsani prilaku saben dina lan nyoba ora kanggo provoke wong. Katelu, ing mangsa panas, pets uga dadi irritable, supaya nyoba ora kanggo nggodha. Kaping papat, njaga jarak saka kewan sing ora dikenal.

Kawruh safety pet: kepiye ngiyatake pencegahan epidemi pet sampeyan?

Yen sampeyan seneng njaga pets ing omah, sampeyan kudu adus kanthi rutin, mriksa awak lan vaksinasi pets. Cuci tangan langsung sawise ndemek pet; Larang pet kanggo excrete, mbuwang saka excrement pet ing wektu; Ajeg sterilize lingkungan urip pets; Aja nganti pets dilat tatu wong.

Kawruh safety Pet: apa sing kedadeyan yen a asu gigit sampeyan?

Sawise digigit kewan utawa goresan, aja nganggo cangkeme kanggo nyerep getih saka tatu kasebut. Sampeyan kudu ngumbah tatu kanthi banyu sabun lan banyu sing mili kanthi cepet paling ora 20 menit. Banjur cepet-cepet menyang rumah sakit kanggo nambani tatu lan nyuntikake vaksin rabies. Efek imunisasi saka vaksin rabies langsung ana hubungane karo wektu injeksi. Sing luwih awal injeksi, luwih apik respon imun lan luwih gedhe kemungkinan perlindungan.

Kawruh Safety Pet: carane nyegah mundhut pet?

Nalika kewan dadi gedhe, sampeyan bisa ngatur krah asu, tali asu utawa sabuk asu lan ninggalake informasi kontak sampeyan. Iku ndadekake pet luwih aman. Kewan kasebut bisa uga rada ora kepenak ing wiwitan, mula lebokna kerah asu kanthi ukuran sing cocog. Kondisi sing cocog yaiku sampeyan bisa kanthi gampang nglebokake driji. Mangga aja ngencengi utawa ngeculake kerah. Kajaba iku, gumantung saka bobot asu kanggo milih tali asu. Nalika nyabrang dalan lan mlebu lift, kenceng dawa tali. Sing paling penting yaiku mriksa kerah asu lan tali asu kanthi rutin. Yen ana nyandhang lan luh saka leash, ring D ngeculke, lan bedhil rusak, please anyar ing time.Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd mrodhuksi collars asu, leashes asu, harnesses asu lan pijet asu harnesses . Sampeyan bisa ngrancang logo produk. Iku khusus banget. Welcome sampeyan milih siji kanggo pet. Produk kita ayu, nyaman lan awet.

Oke, kabeh sing duwe pet, apa sampeyan ngerti kawruh safety pet?  Ngerti kawruh safety pet, sampeyan bisa duwe hubungan apik karo pet, lan nggawe urip luwih warni lan nyenengake!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa