Warta Pet
VR

proyek Pet: Nalika greyhound galak ketemu kriminal ing pakunjaran

Apa sing ditindakake para penjahat nalika ndeleng greyhound? Penjahat lawas takon "Aku bisa ngrangkul? Aku wis ora ndemek asu ing 31 taun. ” Mesthi wae. Dheweke ngrangkul asu kasebut lan rumangsa seneng. Apa sing pungkasan? Kabeh penjahat njaluk asu sing disenengi lan janji bakal ngurus dheweke. Sing ndadekake owah-owahan gedhe ing pakunjaran.

2021/01/30

proyek Pet: Nalika greyhound galak ketemu kriminal ing pakunjaran

Proyek pet ing pakunjaran.
Ana Penjara Wilayah Bunbury ing Australia kanggo ngunci penjahat sing mbebayani lan serius. Sanadyan padha nindakake kejahatan, dheweke ora ngukum pati ing Australia. Apa maneh, dheweke bisa duwe kelas budaya ing pakunjaran. Ana uga gyms, perpustakaan lan kamar hiburan ing pakunjaran. Dheweke ora bakal dilebokake kanggo nindakake kegiatan fisik. Sampeyan bisa uga takon apa sing ditindakake ing pakunjaran? Ya mung kudu tangi pas wayah esuk-esuk latihan, manut marang pengurus.

Ora diragukan manawa manajemen pakunjaran iku manungsa. Para penjahat mung butuh kebebasan. Bener, iki minangka cara kanggo ngganti pikiran para penjahat lan mbantu dheweke nemokake kapentingan lan katresnan ing uripe. Nanging, ora bisa.

Umume para penjahat perang karo wong liya lan mburu penjara ing pakunjaran. Lan sawetara kriminal ing pakunjaran sawise padha njaluk liwat rauh. Kepiye carane ngatasi pitakonan iki? Kepiye carane mbantu para penjahat kasebut miwiti urip anyar sawise mlebu pakunjaran?

greyhound met criminals

proyek Pet: Nalika greyhound galak ketemu kriminal ing pakunjaran

Ing sawijining dina, kedadeyan sing ora biasa. Kabeh penjahat nemokake yen klompok asu galak katon ing pakunjaran. Iki minangka greyhound sing minangka jinis pemburu kanthi awak sing kuwat lan untune runcing. Greyhound mbebayani lan kejam amarga bisa mateni ora mung kewan cilik kaya terwelu, nanging uga serigala. Kenapa greyhound katon ing pakunjaran? Apa alat kanggo perang karo penjahat?

Ora. Sampeyan salah. Apa sing ditindakake para penjahat nalika ndeleng greyhound? Penjahat lawas takon "Aku bisa ngrangkul? Aku wis ora ndemek asu ing 31 taun. ” Mesthi wae. Dheweke ngrangkul asu kasebut lan rumangsa seneng. Apa sing pungkasan? Kabeh penjahat njaluk asu sing disenengi lan janji bakal ngurus dheweke. Sing ndadekake owah-owahan gedhe ing pakunjaran.

Sawise iku, sampeyan bisa ndeleng wong mlaku-mlaku karo asu kerah asu&leashes tinimbang gelut. Para penjahat mulang asu kasebut menyang jamban lan ngerti pesenane maneh lan maneh. Dheweke nuduhake otot lan cepet sadurunge, nanging saiki dheweke nuduhake asu nalika ketemu.

pet project

proyek Pet: Nalika greyhound galak ketemu kriminal ing pakunjaran

Nyatane, Greyhound biyen dilatih kanggo melu balapan asu ing Australia. Kanggo menang balapan asu, dheweke dilatih kanthi ketat lan dadi kuwat lan galak. Nanging, greyhound kasebut bakal ditinggal lan dikirim menyang papan perlindungan kewan nalika wis tuwa utawa cilaka. Pungkasan saka asu greyhounds kasebut yaiku euthanasia amarga katon galak banget nganti ora ana sing bakal diadopsi.

Saiki dheweke entuk omah lan kanca-kancane, para penjahat. Loro Greyhound lan kriminal njaluk katresnan lan care saka saben liyane. Ana acara sing diarani Prison Pet Project. Luwih saka 400 penjahat njaluk liwat karo asu ing acara. Greyhound nduweni peran penting ing urip para penjahat. Dheweke sinau carane tresna lan ngormati. Iki minangka tebusan bebarengan. Kawilujengan tansah luwih migunani tinimbang mateni, sampeyan ngerti.

greyhound met criminals

proyek Pet: Nalika greyhound galak ketemu kriminal ing pakunjaran

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa