Kabar
VR

Laporan Pasar Produk Pet 2020: Ringkesan, driver lan tantangan

2021/11/18

Amarga jumlah rumah tangga sing njaga kewan saya mundhak, panjaluk industri produk kewan saya tambah saben taun. Antarane wong-wong mau, pets didominasi asu lan kucing, lan panjaluk pasokan kanggo kucing lan asu manggoni bagean utama ing pasar. Produk utama ing pasar kalebu panganan pet lan kalung asu, kalung asu, kalung asu, mangkuk pet lan persediaan pet pinter. Kanggo mbantu ngerti kahanan umum pasar pasokan kewan ing COVID-19, QQPETS bakal menehi ringkesan industri produk pet ing 2020 adhedhasarLaporan status industri 2020 diterbitake dening APPA (American Pet Products Association), lan banjur njelasno kesempatan pasar lan tantangan adhedhasar laporan. 


Daftar Isi:

l 2020 ringkesan industri produk pet

l Kesempatan sing ana

l Tantangan

l Kesimpulan

 

Ringkesan industri produk pet 2020

Didorong dening faktor kabijakan, ekonomi, sosial lan teknologi, uga pamilik pet sing luwih potensial lan konsumsi emosional sing ditimbulake dening wabah kasebut, para pamilik kewan samesthine bakal terus berkembang ing telung taun sabanjure. 

Industri kewan kewan tekan tonggak sejarah ing taun 2020, kanthi total dodolan $ 103.6 milyar, sing paling dhuwur ing sajarah, miturut American Pet Products Association (APPA) State of the Industry Report dirilis minggu kepungkur. Iki nambah 6.7% saka dodolan eceran 2019 $ 97.1 milyar. "Kita wis tekan tonggak kritis, ngasilake Dodolan $ 103.6 milyar, "ujare Steve King, presiden lan CEO APPA. Kanggo 2021, kira-kira $ 109.6 milyar bakal digunakake kanggo pets ing AS.

Uga ing 2020, Banfield nglaporake ndeleng 9.2% luwih akeh asu remaja& 12,4%. Wutah kewan sing terus-terusan tegese pasokan kewan uga bakal tuwuh. 

 

 

 

 

 

Kesempatan sing ana

Penjualan panganan lan pasokan kewan mundhak ing wektu tuku panik COVID wiwit Maret nganti Mei taun kepungkur, nyebabake gangguan rantai pasokan lan laporan kekurangan lan kehabisan saham. Panjaluk terus dhuwur kanggo sisa taun 2020, nanging tuku panik suda lan pasokan normal. Kanthi wong-wong sing mbuwang luwih akeh wektu ing omah karo pets, dodolan aksesoris lan suguhan tetep kuwat. 

Ing temuan liyane saka laporan APPA:

• 47% saka pemilik pet kacarita padha nambah nomer kaping padha tuku produk online.

• Pet khusus lan pengecer sawijining ngalami wutah ngalangi.

• 30% saka pemilik pet ngginakaken liyane kanggo pet / Penyetor pet ing taun kepungkur karo mung 10% ngandika padha nglampahi kurang.

• Liyane Pets Dina iki saka Pre-COVID

 

 

 

Tantangan

Amarga pengaruh Covid-19, biaya transportasi saya mundhak. Ing ngadhepi permintaan kanggo produk kewan, pengecer produk kewan kudu njaga rantai pasokan sing stabil lan ngontrol biaya. Lan nuding metu "Panjaluk iku nyata lan ora abating" ing laporan APPA.

Mula, kepiye golek pemasok sing stabil lan dipercaya ing lingkungan saiki uga bakal dadi tantangan ing bisnis produk pet ing taun-taun pungkasan.

 

 

Kesimpulan

Artikel iki nggabungake laporan industri pasokan pet APPA 2020 kanggo mbantu sampeyan ngerti kahanan umum industri pasokan pet ing Covid-19. Umumé, pangembangan industri produk kewan ing sawetara taun ngarep bakal terus mundhak. Yen biaya transportasi lan masalah rantai pasokan bisa ditangani kanthi apik, iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo bisnis produk pet.

Yen sampeyan nggoleki supplier pasokan pet sing dipercaya lan stabil, QQPETS bakal dadi pilihan becik. We nyedhiyani macem-macemPenyetor pet, kalebu krah asu, tali asu, sabuk asu, botol banyu asu, lan tali asu sing bisa ditarik. We welcome sampeyan kanggo ngunjungi situs web utawa hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa