Warta Pet
VR

Warta pet: Pira sampeyan ngerti babagan hak pet?-QQPETS

Kepiye dina Halloween sampeyan? Apa sampeyan seneng dhewe? Kabar pets kanggo sampeyan ing kene. Miturut laporan lokal Australia, pamrentah Victoria bakal nambah Undhang-undhang Leasing Residential. Sing bakal menehi saben tamu hak kanggo njupuk pet.

2021/01/30

Warta pet: Pira sampeyan ngerti babagan hak pet?-QQPETS

Kepiye dina Halloween sampeyan? Apa sampeyan seneng dhewe? Kabar pets kanggo sampeyan ing kene. Miturut laporan lokal Australia, pamrentah Victoria bakal nambah Undhang-undhang Leasing Residential. Sing bakal menehi saben tamu hak kanggo njupuk pet.

Ora ana sangsi manawa iki minangka kabar apik kanggo para pemilik lan penyayang kewan, kajaba para tuan tanah. Sampeyan ngerti tuan tanah kudu mbayar bagean gedhe saka karusakan lan ragad pangopènan kanggo omah ing Australia.

Kayane pranatan anyar iku ora adil tumrap para juragan. Ya, sampeyan ngerti. Mekaten. Angger-angger anyar biaya limang taun ing asil dening masyarakat umum. Ana 90 potongan peraturan anyar sing ditambahake ing Undhang-undhang Manajemen Properti anyar sing cocog karo kabeh penyewa. Nanging mung digunakake ing apartemen anyar. Apartemen liyane isih nglarang njaga pets mung nalika akeh sing nyewa setuju.

right of pet

Warta pet: Pira sampeyan ngerti babagan hak pet?-QQPETS

Saiki sing nyewa apartemen anyar bisa nyimpen pets ing omah sawise aplikasi. Umume apartemen ora diijini nyimpen pets saiki. Sanadyan sawetara pemilik kewan sarujuk kanggo njaga pets kanthi janji marang tuan tanah lan tangga-tanggane.

Apa sampeyan mikir babagan peraturan anyar ing Australia? Apa sampeyan setuju karo?

Nyewo ing Selandia Anyar ora bisa luwih setuju. Dheweke ngarep-arep yen Selandia Baru bisa nggawe owah-owahan kaya Australia kanggo njaga pets. Kita ngerti manawa pamilik kewan angel golek omah sing cocog kanggo urip karo pets. Amarga ing cedhak kabeh tuan tanah sing nolak nyewo kanggo njupuk pet.

Ing Singapura, uga ana undang-undang kanggo nglindhungi pets. Sing nduweni kewan kudu nyedhiyakake pets kanthi urip lan panganan sing nyaman. Kabeh kewan kudu njupuk chip nalika umur telung taun.

Ing sawetara negara kulon, kewan bisa lelungan karo pemilike kanthi pesawat kanthi paspor pet. Iku ora gampang kanggo njaga pets.  Aja lali mriksa sadurunge sampeyanngadopsi pet.

pet news

Warta pet: Pira sampeyan ngerti babagan hak pet?-QQPETS

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa