Pet Tips
VR

Kawruh pet: kepiye ngerti yen asu kebak utawa ora?

Apa sampeyan ngerti sawetara kawruh pet? Sawetara pamilik ora duwe pengalaman nalika miwiti duwe asu. Saben-saben dipangan asu, dheweke ora ngerti yen kebak utawa ora. Nalika asu mangan kurang, pemilik bakal kuwatir yen ora cukup. Nalika asu mangan luwih akeh, pemilik isih kuwatir yen bakal mengaruhi kesehatan asu kasebut.

Pira sing kudu dipangan asu? Kanggo tepat, ora ana standar seragam. Mulane, perlu kanggo nemtokake kanthi teliti saka pemilik. Dadi, kepiye kita kudu ngadili asu kasebut kebak utawa ora? Sawetara kawruh pet kanggo sampeyan.


2021/01/30

Kawruh pet: kepiye ngerti yen asu kebak utawa ora?

Apa sampeyan ngerti sawetara kawruh pet? Sawetara pamilik ora duwe pengalaman nalika miwiti duwe asu. Saben-saben dipangan asu, dheweke ora ngerti yen kebak utawa ora. Nalika asu mangan kurang, pemilik bakal kuwatir yen ora cukup. Nalika asu mangan luwih akeh, pemilik isih kuwatir yen bakal mengaruhi kesehatan asu kasebut.

Pira sing kudu dipangan asu? Kanggo tepat, ora ana standar seragam. Mulane, perlu kanggo nemtokake kanthi teliti saka pemilik. Dadi, kepiye kita kudu ngadili asu kasebut kebak utawa ora? Sawetara kawruh pet kanggo sampeyan.

1. Metode tutul

Sawise asu wis rampung mangan, kita bisa ndemek weteng nganggo tangan. Sampeyan mung kudu ndemek alon-alon, ora kneading gravitasi. Nalika sampeyan ndemek, yen sampeyan nemokake yen weteng asu lan iga ngarep seimbang lan rada elips, iki tegese diet asu cukup. Yen sampeyan nemokake yen weteng asu abuh sawise mangan, tegese panganan kasebut akeh banget. Kosok baline, yen weteng asu warata sawise mangan, kita bisa nambah sawetara panganan kanggo asu. Amarga asu ora kebak.

2. Mirsani bangkekan asu

Sampeyan uga bisa mirsani dhingklik asu kanggo nemtokake apa diet asu iku cukup. Kanthi prasaja, kotoran asu kudu alus lan atos. Lan ora lengket nalika ngresiki. Yen tinja ditemokake atos lan granular, tegese diet kurang. Yen ekskresi jarang, tegese diet asu luwih akeh. Minangka pemilik, kita bisa nyetel diet asu miturut standar iki.

3. Observasi

Uga bisa dideleng saka kinerja asu sawise mangan panganan sing asu wis kebak. Nalika asu kebak, biasane performs puas. Nanging angger ora wareg, wong-wong mau bakal mbalik-balik sing nduwé omah terus njaluk panganan. Kajaba iku, kadhangkala asu bakal ndhelikake panganan, sing tegese akeh banget panganan.

Apa sampeyan ngerti kawruh pet iki?Informasi liyane klik kene.

Pet knowledge

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa