Warta Pet
VR

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa tuku perabotan kewan ing IKEA saiki?-qqpets

Nalika wong ngomong babagan IKEA, Apa sing ana ing pikiran sampeyan langsung? Desain sing modis? Item asli? Ya, sampeyan bener. Nanging ana paribasan lawas. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing dikarepake kanggo dekorasi omah ing IKEA kajaba perabotan kewan.

2021/01/30

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa tuku perabotan kewan ing IKEA saiki?-qqpets

Nalika wong ngomong babagan IKEA, Apa sing ana ing pikiran sampeyan langsung? Desain sing modis? Item asli? Ya, sampeyan bener. Nanging ana paribasan lawas. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing dikarepake kanggo dekorasi omah ing IKEA kajaba perabotan kewan.

Opo wae!!! Saiki sampeyan bisa njaluk iku ana. Furnitur pet seri Lurvig disesuaikan kanggo kucing lan asu sing tegese wulune ing Swiss. Iku kalebu kennel, tutup sofa, rod kucing, pad, amben asu etc. Kabeh sing bisa mbayangno babagan Furnitur pet, sampeyan bisa njaluk ana. Saiki Furnitur pet seri Lurvig diusir ing AS, Kanada, Prancis, lan Jepang saiki.

Apa sampeyan siap entuk sing anyar kanggo kirik sampeyan?

pet furniture

Furnitur pet gaya anyar sing dirancang kanggo pets

Lurvig digawe dening tim desain IKEA lan dokter kewan. Lan nggawe desain sing beda-beda miturut kabutuhan asu lan kucing. Contone, seri Kallax klasik bisa dadi cattery. Pelanggan mung kudu nggawe minangka panjaluke. Sing trep lan efektif. Kanggo asu, nawakake bantalan lempitan lan kasur.

Aku pracaya sing akeh nduweni duwe alangan babagan pet sing tansah nyekel Furnitur ala. Saiki sampeyan ora perlu kuwatir bab iku. Sarung bisa mbantu sampeyan.

Piye menurutmu Lurvig? Jujur, aku seneng banget. Yen sampeyan pengin nggawe dhewekerah asu& tali, QQpets iku pilihan sing paling apik. Nyedhiyakake ide sampeyan lan gawe kerah asu sing unik& tali kanggo kirik sampeyan wiwit saiki. Desain gratis kanggo sampeyan.

dog collars & leash

Kabeh jinis pasokan pet sing ditawakake ing pabrik produk asu qqpets

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa