Kabar
VR

Pet Fair Asia: Sistem Pra-Registration bakal ditutup tanggal 17 Agustus

Pet Fair Asia bakal dianakake ing Shanghai New International Expo Centre sajrone 22-26 Agustus. Pra-Registrasi wajib lan gratis kanggo pengunjung profesional. Sistem iki bakal ditutup tanggal 17 Agustus 2018 jam 18.00 (wektu PR China).

2021/01/30

Pet Fair Asia: Sistem Pra-Registration bakal ditutup tanggal 17 Agustus

Pet Fair Asia bakal dianakake ing Shanghai New International Expo Center sajrone 22-26 Agustus. Pra-Registrasi wajib lan gratis kanggo pengunjung profesional. Sistem iki bakal ditutup tanggal 17 Agustus 2018 jam 18.00 (wektu PR China).

Aja lali kanggo pra-registrasi ing wektu. Ora ana registrasi sing diidini yen tiket mlebu ora didol ing ruang pameran. Kanggo ndhaftar saiki,klik kene.

Pira regane kanggo ngunjungi Pet Fair Asia?

Mlebet menyang Pet Fair Asia gratis kanggo para profesional, yen wis ndhaptar online sadurunge pertunjukan. Tanpa konfirmasi pra-registrasi, profesional bisa tuku tiket ing situs sajrone pertunjukan.Rega 100RMB kanggo 3 dina. Rega tiket saben dina 50 RMB kanggo pengunjung dina umum.

Napa Ngunjungi Pet Fair Asia?

1. Ringkesan produk Asia& pasar-pasar

Ora ana platform liyane sing nglumpukake pameran lan pengunjung saka Asia-Pasifik. Paviliun negara sing nyedhiyakake produk eksklusif: Jepang, Taiwan, Korea, Australia, lsp. Area Inovasi nampilake produk anyar sadurunge katon ing Eropa / AS.

2. Sing paling apik saka industri pet Cina

Panggonan ing ngendi produk paling apik saka sak ndonya saingan. Pameran Cina kita fokus ing produk sing berkualitas kanggo pasar sing nuntut.

Apa Jam Bukak Pameran?

Dina Profesional: 22 Agustus -24. 9:00-18:00
Dina Umum: 25 Agustus - 9:00-18:00  26 Agustus - 9:00-15:30

Guangzhou QQPETS Pets Products CO., Ltd. bakal rawuh Pet Fair Asia 2018. Apa sampeyan arep melu ing pameran? Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai, China. Nomer stan kita yaiku N4H71. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.

Pet Fair Asia

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa