Kabar
VR

OEM Dog Collars Leashes Harnesses-qqpets pabrik produk pet

Apa sampeyan pengin nggawe kalung asu dhewe nganggo logo, warna, ukuran minangka panjaluk sampeyan? Nyedhiyakake logo utawa ide sampeyan, kita duwe tim desainer profesional sing bisa ngrancang kanggo sampeyan kanthi gratis. OEM / ODM olèh kene.

2021/01/30

OEM Dog Collars Leashes Harnesses

OEMkerah asu leashes harnesses rinci
Apa sampeyan pengin nggawe kalung asu dhewe nganggo logo, warna, ukuran minangka panjaluk sampeyan? Nyedhiyakake logo utawa ide sampeyan, kita duwe tim desainer profesional sing bisa ngrancang kanggo sampeyan kanthi gratis. OEM / ODM olèh kene.

Kabeh asu collars leashes harnesses sing digawe saka kualitas dhuwur, awet lan E-co bahan loropaken kang selaras karo standar Eropah. Kita duwe dhewe dyeing, tenun, Bordir. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.
Pabrik produk pet QQpets duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo njamin kepuasan pelanggan. Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet paling apik kanggo pets.

Sugeng rawuh ing pabrik kita ing Guangzhou, China. Muga-muga kita bisa kerja sama karo sampeyan.

Email dibutuhake kanggo ngirim logo sampeyan menyang pabrik krah asu qqpets, tinggalake pesen utawa hubungi kita saiki.

Sampel Gratis Tali Kalung Anjing

oem dog collars leashes harnesses

Krah asu khusus leashes karo transfer panas dicithak logo sampel gratis

dog collars leashes harnesses

Jacquard pita asu harnesses leashes karo aksesoris asu safety

pet products factory

Sampel tali tali sabuk asu sing dicithak ing layar sutra bisa luwes supaya pas

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa