Informasi Brand
VR

News: Pet Fair South China 2018 teka - QQPETS

Pet Fair Asia minangka salah sawijining platform industri pet sing paling berpengaruh ing donya. Iki nggawe pameran regional - Pet Fair South China wiwit 2015. Kanthi perkembangan cepet saka industri pet ing China, Pet Fair South China wis dadi platform kumpul taunan kanggo industri pet ing China Kidul. Pet Fair South China minangka koleksi promosi merek, panyiapan jaringan hubungan, peluncuran produk anyar lan fungsi liyane.

2021/01/30

News: Pet Fair South China 2018 teka - QQPETS

Pet Fair South China 2018 bakal dianakake ing Guangzhou tanggal 18-20 Mei 2018.Guangzhou QQPETS Pet Product Co., Ltd. bakal njupuk sabuk asu unik kita lan produk pet Fantastic liyane kanggo njupuk bagéyan ing pameran.

Pet Fair Asia minangka salah sawijining platform industri pet sing paling berpengaruh ing donya. Iku nggawe pameran regional - Pet Fair South China wiwit 2015. Kanthi perkembangan cepet saka industri pet ing China, Pet Fair South China wis dadi platform kumpul taunan kanggo industri pet ing China Kidul. Pet Fair South China minangka koleksi promosi merek, panyiapan jaringan hubungan, peluncuran produk anyar lan fungsi liyane.

Pet Fair South China nduweni sumber media lan saluran sing kuwat. Ngandelake 20 taun pengalaman lan akumulasi sumber media saka Pet Fair Asia, sing nggawe kabeh gaweyan kanggo mbangun acara taunan ing pasar China Kidul. Publisitas kasebut nyakup 5.000 toko pet lan pengunjung profesional ing enem provinsi.

Guangzhou QQPETS Pet Product Co., Ltd mrodhuksi leashes asu, collars asu, sabuk asu, asu pijet sabuk lan ing. Ana macem-macem gaya sing kasedhiya. Lan produk kita duwe wangun ayu, workmanship apik, lan kualitas apik. Aku percaya manawa macem-macem produk bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Muga-muga bisa ketemu! We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.

 

Jeneng pameran: Pet Fair China Kidul 2018

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Product Co., Ltd.

Wektu: 18 Mei 2018 – 20 Mei 2018 (Jum’at – Minggu)

Booth: Aula 11.3 – L602

Panggonan: Pameran Impor lan Ekspor China (Pameran Kanton)

alamat: No.380, Yuejiang Middle Road, Distrik Haizhu, Guangzhou

Pet Fair South China 2018

Pet Fair China Kidul 2018

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa