Informasi Brand
VR

News: Muga-muga bisa ndeleng sampeyan ing Pet Fair Asia 2018-QQPETS

Apa sampeyan arep melu Pet Fair Asia 2018? Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai, China. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi ikhlas.


Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products CO., Ltd.

Pameran: Pet Fair Asia 2018

Nomer Booth: N4H71


2021/01/30

News: Muga-muga bisa ndeleng sampeyan ing Pet Fair Asia 2018-QQPETS

Guangzhou QQPETS Pets Products CO., Ltd. Bakal rawuh ing Pet Fair Asia 2018. Kita bakal melu ing pertunjukan minangka produsen produk pet. Apa sampeyan bakal melu? Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai, China. Nomer stan kita yaiku N4H71.

Pet Fair Asia 2018 bakal dianakake ing Shanghai, China. Iki bakal dianakake limang dina wiwit tanggal 22 nganti 26 Agustus 2018. Iki minangka pameran patokan kanggo pasokan pet ing Asia-Pasifik. Pet Fair Asia minangka salah sawijining platform paling berpengaruh ing industri pet global. Pameran kasebut ngarepake ngumpulake luwih saka 1100 peserta pameran ing aula 10 lan narik luwih saka 30.000 pengunjung saka 55 negara.

Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nampilake produk pet anyar lan ketemu kabeh pelanggan anyar lan lawas ing pameran kasebut. Produk kita macem-macem jinis lan desain modis. Kita bakal nampilake harnesses asu pijet, collars asu, leashes asu, leashes asu retractable, harnesses asu, collars kucing lan ing. Produk kita duwe kualitas sing luwih dhuwur lan rega sing luwih murah. Kita uga bisa nampa pesenan kanggo produk asu kanggo digawe miturut syarat saka pelanggan.

Sawise luwih saka 20 taun wutah bebarengan karo pembangunan cepet industri pet China, Pet Fair Asia 2018 wis dadi platform ora-kanggo-bakal-miss lan pameran pet kapal penggedhe ing Asia.

Apa sampeyan arep melu Pet Fair Asia 2018? Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai, China. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.

 

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products CO., Ltd.

Pameran: Pet Fair Asia 2018

Nomer Booth: N4H71

Wektu: 22-26 Agustus 2018

Dina Perdagangan Profesional: 22-24 Agustus 2018

Dina Umum: 25-26 Agustus 2018

alamat: Shanghai New International Expo Center (SNIEC),Shanghai, China

Pet Fair Asia 2018

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa