News Pet

Vr

Nuduhake sawetara warta lan warta babagan pets.

  • 5 asu sing paling larang ing donya, sing pertama yaiku $ 1,9 yuta
    5 asu sing paling larang ing donya, sing pertama yaiku $ 1,9 yuta
    Ana macem-macem jinis anjing asu ing jagad iki.Apa sampeyan ngerti sepira asu sing paling larang.Ayo kula dhaptar limang asu sing paling larang ing donya kanggo sampeyan.Ayo goleki apa sing apik banget babagan dheweke bisa nggawe wong akeh sing menehi perhatian.
    2021/07/28
  • Afghan Hound, dikenali ing jagad iki, "priyayi" ing antarane asu sing paling ayu
    Afghan Hound, dikenali ing jagad iki, "priyayi" ing antarane asu sing paling ayu
    Hound Afghan uga diarani Kabul. Sanajan diarani Hound, iku ora dadi hound.Hound Afghan duwe sombong sing ora ana gandhengane, lan watek raja wis kesengsem akeh wong.
    2021/07/26
  • Apa kovid-19 nyebar saka pet kanggo wong? (Nanging ora ana transmisi asu)
    Apa kovid-19 nyebar saka pet kanggo wong? (Nanging ora ana transmisi asu)
    Panaliten genetik nuduhake manawa pemilik bakal ngliwati koronavirus anyar kanggo asu, nanging ora ana bukti yen asu bisa ngliwati virus kanggo manungsa.Loro asu pisanan dilaporake kena infeksi virus makutha anyar bisa uga kena infeksi para pamilik, ujar para peneliti sing sinau pets lan anggota kulawarga sing kena pengaruh ing Hong Kong. Analisis urutan virus saka virus asu nuduhake manawa urutan kasebut konsisten karo manungsa sing kena infeksi kasebut.
    2021/06/23
  • Asu telusuran lan ngluwari bakal urip ing memori-Qqpets
    Asu telusuran lan ngluwari bakal urip ing memori-Qqpets
    Dina esuk 5 Juni, asu telusuran lan ngluwari mati. Jenengé yaiku Tianfu lan dheweke asale saka Fire Keamanan Keamanan Umum Chengdu.
    2021/01/30
  • Dongeng asu sing nyengsemaken antarane asu setya lan profesor - qqpets
    Dongeng asu sing nyengsemaken antarane asu setya lan profesor - qqpets
    Film "Hachiko-a Dog Crita" minangka dongeng asu sing nyengsemake antarane asu setya lan profesor. Sejatine aku prihatin, ana akeh perkara sing bisa kita sinaoni saka film kasebut.
    2021/01/30
  • Asu minangka Video Iklan Qqpets sing paling apik
    Asu minangka Video Iklan Qqpets sing paling apik
    Apa sampeyan duwe asu? Yen sampeyan nindakake utawa ora, sampeyan bisa entuk sawetara tips lan nyenengake ing kene. Dina iki aku bakal nuduhake crita karo sampeyan. Asu kasebut minangka kanca sing paling apik. Iku babagan kancaku Sam lan asu kasebut dijenengi Candy.Lan kita nggawe video pariwara kanggo dheweke. Asu kasebut diadopsi ing pusat pet nalika umur limang wulan. Nalika asu kasebut teka ing kulawarga QQPets, dheweke isin lan ora wedi karo lingkungan sing aneh.
    2021/01/30
  • Mlaku-mlaku anjing: aran santai kanggo dolanan ing njaba ing akhir minggu-Qqpets
    Mlaku-mlaku anjing: aran santai kanggo dolanan ing njaba ing akhir minggu-Qqpets
    Rumangsa seneng main karo asu ing njaba ing akhir mingguKepiye sampeyan nggunakake akhir minggu? Kanggo aku, iku wektu sing apik kanggo mlaku-mlaku lan muter karo asu ing taman kasebut. Luwih nyenengake lan nyenengake. Tindakake kita.
    2021/01/30
  • Tiket Pet: Warta Apik! Pets bisa njupuk pesawat karo sampeyan bebarengan-Qqpets
    Tiket Pet: Warta Apik! Pets bisa njupuk pesawat karo sampeyan bebarengan-Qqpets
    Sampeyan ngerti pets kudu lelungan minangka kantong sing dicenthang utawa ing kargo ditahan - papan sing peteng lan kadhangkala mbebayani ing endi suhu sing beda-beda kanthi wildly. Saiki pets bisa nggunakake tiket pet kanggo njupuk pesawat kanthi masang bebarengan ing China.
    2021/01/30
  • Crita asu: Chi chi, retriever emas sing ndemek ati-qqpets
    Crita asu: Chi chi, retriever emas sing ndemek ati-qqpets
    Chi Chi minangka asu sing ora disenengi. Dheweke nandhang ora adil lan dibuwang ing bin ing njaba restoran ing taun 2016. Untunge ngaso kanthi nggunakake Organisasi Recuse. Crita diwiwiti ing mangsa. Nalika ditemokake dening para penyelamat, sikile kena infeksi akeh lan kudu nggawe operasi amputasi. Wiwitane, wong pengin mungkasi rasa nyeri lan supaya mati tanpa cacad. Nanging kabeh wong padha ndemek mripate. Iki nyatakake manawa ora nyerah aku, mangga.
    2021/01/30
  • Apa sampeyan setuju? Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal - Qqpets
    Apa sampeyan setuju? Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal - Qqpets
    Sing paling penting yaiku siap kanggo hadiah Natal. Aku ngerti sawetara wong pengin golek asu minangka hadiah saben taun. Yen sampeyan nindakake, tetep ngurus. Asu kanggo urip, ora mung kanggo Natal.
    2021/01/30
  • Apa sampeyan pengin njaluk asu amarga hadiah Natal sampeyan? -QQET
    Apa sampeyan pengin njaluk asu amarga hadiah Natal sampeyan? -QQET
    RSPCA masyarakat kerajaan kanggo nyegah kekejeman kanggo kewan sing fokus ing pets. 129602animals diluwari lan diklumpukake ing taun 2016 dening rspca.Dilaporake manawa udakara 25000 pets ditinggalake nalika Natal ing taun 2016 ing Inggris. Apa ing taun iki? Mungkin pirang-pirang kencan bakal kuwatir.
    2021/01/30
  • Lol !! kepiye carane njaga pet adoh saka wit Natal? -QQPETS
    Lol !! kepiye carane njaga pet adoh saka wit Natal? -QQPETS
    Natal wis teka. Aku rumangsa wis siyap kanggo festival kasebut lan wiwit dekorasi omah saiki. Nanging, ana masalah kanggo pamilik kewan. Apa wit Natal sampeyan bisa terus nganti dina Natal? Aja kuwatir. Gagasan sing paling apik kanggo sampeyan babagan njaga pet saka wit Natal!
    2021/01/30
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa