Warta Produk

Informasi paling anyar babagan produk Qqpets, Don'T Kangen-niki salah sawijining produk.

Kepiye carane nggawe udang?
Kepiye carane nggawe udang?
Kepiye carane nggawe Harness Kewan Mash?Ayo kula nuduhake proses manufaktur harnesses kewan ing pabrik kita.QQPet wis didaptar ing Produk Produk Pet wiwit taun 2005.Hubungi kita! Kita bisa ngrancang abah kewan kanthi ide sampeyan.
2021/09/13
Panganggone leash sing bener-bener ditarik maneh
Panganggone leash sing bener-bener ditarik maneh
Dodo asu sing bisa ditarik maneh minangka produk sing apik banget. Bisa nambah macem-macem gerakan lan kapasitas latihan saka asu tinimbang tali traksi standar. Ing kasus mlaku-mlaku dhewe-dhewe sing ora owah, kegiatan asu mileage bisa nambah 2 nganti kaping 3. Nanging produk sing luwih apik, luwih sampeyan kudu sinau nggunakake kanthi bener. Gunakake Gunakake asu, wong lan kewan liyane ing lingkungan sing mbebayani.
2021/09/03
Apa sing kudu dipikirake nalika tuku sabuk asu
Apa sing kudu dipikirake nalika tuku sabuk asu
Ana uga sawetara asu kanthi penyakit pernapasan, kerah kasebut bakal nggawe dheweke ora kepenak. Kajaba iku, nganggo krah kanggo wektu sing suwe uga bakal nyebabake karusakan rambut ing gulu asu. Ing wektu iki, peran dodolan asu jelas, sebabe akeh wong sing milih tuku panganan asu.
2021/08/04
Pambuka teknologi transfer termal
Pambuka teknologi transfer termal
Teknologi transfer termal minangka proses sing apik kanggo cetak pola.Pola sing dicithak iku sugih ing lapisan, padhang kanthi warna, kanthi ganti, cilik beda warna, lan apik ing reproduksi.Cocog kanggo produksi massa.
2021/08/03
Kepiye cara nyandhang abah asu? Ayo lunga lan ndeleng.
Kepiye cara nyandhang abah asu? Ayo lunga lan ndeleng.
Nggolek Cara Nganggo Gaun Asu?Ayo mriksa ing QQPets.comProdusen QQPets spesialis ing OEM / ODM nyedhiyakake perselisihan kanggo 15 taun.Produk kita bisa dituku ing macem-macem platform blanja.Yen sampeyan butuh pesenan akeh, hubungi kita ing QQPets.com.Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam.
2021/07/14
Produk Pet Paling Anyar Asu Scarf Kolar, Bandage Sciangular Dog Pet, Dog Pet Bandana Scarf
Produk Pet Paling Anyar Asu Scarf Kolar, Bandage Sciangular Dog Pet, Dog Pet Bandana Scarf
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd ditemokake ing taun 2005. Dununge ing kutha Guangzhou, Provinsi Guangdong. Minangka pabrik langsung sing kondhang ing China, perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing penting. Kita meksa nindakake desain, ngasilake, lan adol kabeh jinis produk pet. Kayata pet kerah lan leash, abuh pet, kerah asu, asu leash, abuh asu, lsp.
2021/01/30
LED Dog Harness lan Leash: Aksesori paling apik kanggo mlaku-mlaku ing peteng
LED Dog Harness lan Leash: Aksesori paling apik kanggo mlaku-mlaku ing peteng
Harnesses ora mung kanggo mlaku, lan ana pirang-pirang kahanan sing disaranake para ahli nyaranake muterake bocor kanthi sabuk tinimbang kerah. Sawetara wong ujar manawa bisa dadi asu sing luwih apik kanggo asu sing bobote utawa duwe kahanan ambegan, lan aku mikir yen migunani kanggo asu cilik, asu karo masalah tenggorokan utawa gulu. "
2021/01/30
Bocor dhasar paling apik: Leash sing paling gampang yaiku leash paling apik sampeyan
Bocor dhasar paling apik: Leash sing paling gampang yaiku leash paling apik sampeyan
Leasis dhasar paling apik "Tujuan kita pancene bakal mlaku-mlaku ingon-ingon sampeyan ing jejere sampeyan nalika ana ing leash sing santai. Mesthi, sampeyan pengin mesthekake materi tahan lama lan sampeyan pengin nggawe sambungan saka bocor menyang kerah utawa abah sing digawe kanthi apik lan aman. "
2021/01/30
Double Handle Hang Double: bocor paling apik kanggo mlaku-mlaku kutha
Double Handle Hang Double: bocor paling apik kanggo mlaku-mlaku kutha
Yen mlaku saben dinane nyebrang persimpangan sing sibuk, QQSets ujar manawa goleki leash asu ganda, gagang kaping pindho luwih cedhak karo kerah asu sing bisa dicekel ing dalan sampeyan nyoba mlayu menyang dalan.
2021/01/30
Ngatur kolar asu unik kanggo asu sampeyan minangka hadiah Taun Anyar.
Ngatur kolar asu unik kanggo asu sampeyan minangka hadiah Taun Anyar.
Cepet-cepet lan ngatur kerah asu unik kanggo asu sampeyan. Kita minangka pabrik langsung sing bisa ngatur kabeh jinis gaya merek dagangan lan pola.Professional lan layanan sawise dodolan berkualitas tinggi.
2021/01/30
10 alasan sampeyan kudu tuku kolar asu sing paling anyar utawa nggawa kolar asu buckle!
10 alasan sampeyan kudu tuku kolar asu sing paling anyar utawa nggawa kolar asu buckle!
10 alasan sampeyan kudu tuku kolar asu sing paling anyar utawa nggawa kolar asu buckle!
2021/01/30
Collar Dog Buckle: Piranti sihir wengi bakal mbantu sampeyan lan asu mlaku ing wayah wengi!
Collar Dog Buckle: Piranti sihir wengi bakal mbantu sampeyan lan asu mlaku ing wayah wengi!
Bubar, Chengdu, Hangzhou, lan papan liya wis ngetrapake manajemen asu ketat. Peraturan nglarang asu aboriginal cina nyebabake rasa ora puas ing antarane sawetara penyayang asu. Salah sawijining aturan yaiku asu ora diijini dadi kegiatan ing antarane jam 7:00 lan 22:00. Asu ora bisa mlaku ing wayah awan, apa pancen dipenjara kanggo urip?
2021/01/30
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa