Warta Company

Vr

Warta babagan QQPets, kanggo nuduhake gaya kita, kepuasan pelanggan minangka tujuan utama. 

  • Kepiye carane nggawe udang?
    Kepiye carane nggawe udang?
    Kepiye carane nggawe Harness Kewan Mash?Ayo kula nuduhake proses manufaktur harnesses kewan ing pabrik kita.QQPet wis didaptar ing Produk Produk Pet wiwit taun 2005.Hubungi kita! Kita bisa ngrancang abah kewan kanthi ide sampeyan.
    2021/09/13
  • 2021 Pameran Peth Buangzhou China
    2021 Pameran Peth Buangzhou China
    2021 Fair Pet China dibantah ing Guangzhou. Ana luwih saka 3.000 merek sing melu pameran kasebut.Pameran CPF Guangzhou wis dadi salah sawijining platform bisnis internasional sing paling penting kanggo industri pet ing saindenging negara.QQPets tuwuh karo sampeyan. Nyedhiyani produk lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
    2021/05/18
  • Produk kita cocog kanggo asu lan kucing kabeh ukuran.
    Produk kita cocog kanggo asu lan kucing kabeh ukuran.
    Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd, kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.QQPets dhuwur produk kita cocog kanggo asu lan kucing kabeh ukuran. Grosir-Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd, pengalaman OEM 14 taun
    2021/03/30
  • Sertifikasi kita
    Sertifikasi kita
    Kualitas sing apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk.Taun iki, perusahaan kita wis nylametake sertifikasi BSCI lan produk kita uga wis menehi sertifikasi SGS.Muga-muga kita bisa nyedhiyani produk sing paling apik lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
    2021/03/04
  • Pabrik QQPets
    Pabrik QQPets
    Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , Kolar Asu, Lehes Asu, Harness Dog, Kolar Cat, Kolar Cat lan Leases Desain, Produksi lan Sale.
    2021/03/04
  • Pengeling-eling wektu kepungkur, pass berkah sing tulus.
    Pengeling-eling wektu kepungkur, pass berkah sing tulus.
    Pengeling-eling wektu kepungkur, pass berkah sing tulus.Aku kepengin ngucapake matur nuwun kanggo kanca-kanca sing biyen kerja ing Qianqian. Ngandika yen sadurunge predayon lan kanca. Matur nuwun kanggo kerja keras sregep.Thank sampeyan kanggo kontribusi kanggo web QianQian. Iki mesthi bakal eling ing pikiran wong QIANQian!
    2021/01/30
  • Jiaozi ~ seneng dumpling festival!
    Jiaozi ~ seneng dumpling festival!
    Jiaozi ~Seneng Dumpling Festival!
    2021/01/29
  • Bangunan tim QQPets
    Bangunan tim QQPets
    Jupuk angin lan break ombak lan ngimpi.
    2021/01/13
  • Guangzhou qqpets pet produk co., Ltd wis nganakake kegiatan pangembangan sing apik 2017
    Guangzhou qqpets pet produk co., Ltd wis nganakake kegiatan pangembangan sing apik 2017
    Guangzhou qqpets pet produk co., Ltd wis nganakake kegiatan pangembangan sing apik 2017
    2021/01/12
  • Foto klompok
    Foto klompok
    Foto klompok
    2020/11/18
  • Foto klompok pameran pelanggan
    Foto klompok pameran pelanggan
    Foto klompok pameran pelanggan
    2020/11/18
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa