Informasi Brand
VR

Pameran sabuk asu gaya anyar ing Global Pet Expo 2018-QQPETS

Perusahaan: Guangzhou Qianqian Textile Craft Ltd.
No. Booth: 4070
Wektu: 21-23 Maret 2018
Pameran: Global Pet Expo 2018
Alamat: 9800 International Drive Orlando, FL32819

2021/01/30

Pameran sabuk asu gaya anyar ing Global Pet Expo 2018-QQPETS

Global Pet Expo bakal dianakake tanggal 21-23 Maret 2018 ing Orlando, Amerika. QQPETS wis siyap-siyap kanggo rawuh ing acara kasebut lan nampilake sabuk asu gaya anyar ing kana.

Kepiye bisnis asu sampeyan ing taun anyar? Ekspo Pet Global minangka kesempatan lan panggung sing apik kanggo kita entuk kabar paling anyar babagan industri pet lan komunikasi karo bos pet liyane.

QQPETS wis kaping pirang-pirang rawuh ing Global Pet Expo. Wektu iki kita bakal nampilake sabuk asu gaya anyar ing acara kasebut. Iku sabuk asu sing dirancang unik dening QQPETS.

Sabuk asu gaya anyar katon kaya layangan. Bisa cocog karo awak asu sing sampurna lan nyaman karo bahan sing empuk. Ana rong webbing sing bisa diatur supaya pas karo asu. Ana setelan gagang ing sisih ndhuwur sabuk asu supaya gampang digawa.

Kepiye sampeyan mikir babagan sabuk asu gaya anyar? Apa sampeyan seneng? Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing pameran pet lan nggawe kerjasama karo sampeyan.

Perusahaan: Guangzhou Qianqian Textile Craft Ltd.
No. Booth: 4070
Wektu: 21-23 Maret 2018
Pameran: Global Pet Expo 2018
Alamat: 9800 International Drive Orlando, FL32819

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa