Kabar
VR

Sabuk asu pijet anyar wis dadi sorotan ing pameran kasebut

Konsep desain sabuk asu pijet anyar yaiku nggunakake gambar retakan minangka pasuryan asu. Produk sing kita adol akeh lan macem-macem. Wujude sabuk asu pijet kaya cangkang kura-kura. Iku luwih apik kanggo awak asu lan nggawe asu luwih nyaman.

2021/01/30

 Sabuk asu pijet anyar wis dadi sorotan ing pameran kasebut

Guangzhou QQPETS Pet products Co., Ltd njupuk bagéyan ing Beijing internasional Penyetor pet pameran karo produk paling anyar saka pijet asu sabuk anyar, kang dadi produk panas. Ing pameran kasebut, akeh konsumen sing maju tuku produk kasebut. Pungkasan, perusahaan kita wis entuk akeh.

Konsep desain sabuk asu pijet anyar yaiku nggunakake gambar retakan minangka pasuryan asu. Produk sing kita adol akeh lan macem-macem. Wujude sabuk asu pijet kaya cangkang penyu. Iku luwih apik kanggo awak asu lan nggawe asu luwih nyaman.

Kita ngrancang rong tema produk: "sabuk asu pijet tema kartun" lan "sabuk asu pijet tema bendera nasional". Ngrancang pola sing beda ing rong tema kasebut, sing nyukupi kabutuhan mayoritas. Sabuk asu pijet anyar dirancang kanthi bahan anti banyu, lampu wengi lan lampu reflektif, saengga bisa nglindhungi keamanan asu ing wayah wengi. Fungsi pijet sing nyuda tekanan ing asu.

Produk kasebut nggambarake katresnan wong marang asu lan nuduhake hubungan sing luwih harmonis karo asu. Apa sampeyan pengin luwih cedhak karo asu sampeyan? Sabuk asu pijet anyar minangka pilihan sing paling apik. Iku bakal nggawe asu luwih nyaman lan luwih harmonis karo sampeyan!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa