Warta Company
VR

Pembangunan Anyar: Departemen Packaging pindhah menyang omah anyar

Saiki, produk kita adol ing omah lan ing luar negeri lan pujian sing dhuwur saka para pelanggan internal lan internasional. Produk utama kita yaiku kondom pet, bocor pet, abones pet, geser asu lan sapanunggalane. Muga-muga kita bakal duwe kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan perdagangan manca utawa pemborong domestik. Lan nggawe kamulyan sing luwih gedhe! Sugeng Rawuh: www.qqpets.com

2021/01/30

 Pembangunan Anyar: Departemen Packaging pindhah menyang omah anyar

Sugeng! Bubar qqpet duwe pembangunan anyar. Departemen kemasan pindhah menyang omah anyar. Iki minangka acara gedhe. Kanthi nambah garis produksi, ing Produksi produk bakal tambahWaca rangkeng-. Ora sadar, QQPet wis lelungan nganti telulas taun.

new development

1.Pilih QQPets

Guangzhou Qqpets Petual Products Co., Ltd diadegaké ing taun 2005 ing situs pabrik kerja tekstil tekstil Teksja Guangzhou Qianqian. Iku perusahaan terpadu kanthi kemampuan kanggo ngrancang, ngasilake, proses lan adol. Kita ngasilake jinis lanyard, tali pergelangan tangan, tali bagasi, tali goggle, tali gitar, tali gitar lan leashes pet.

2. Pembangunan anyar QQPets

Sawise Sawetara taunsakaPangembangan, kita kudu nggawe kabutuhan masyarakat sing anyar. Perusahaan kita penginTransformasi IkuSakaa pabrik kerajinan tekstil menyangPerusahaan Produk Pet. Ing wektu kasebut, hAving merek dhewe penting kanggo perusahaan kita. Kanthi upaya sing ora bisa dipercaya sepuluh taun, kita duwe merek "Qqpets" dhewe ing taun 2015. Kita uga duwe perentasan merek dagang lan teknis. Sawise dekade pangembangan, perusahaan kita duwe keahlian sing penting. Pabrik kita dibangun miturut standat prilaku pabrik sing apik. Perusahaan kita duwe kerajinan majeng, nggunakake peralatan canggih, efisiensi produksi dhuwur.

3. Masa depan QQPets

Saiki, produk kita adol ing omah lan ing luar negeri lan pujian sing dhuwur saka para pelanggan internal lan internasional. Produk utama kita yaiku kondom pet, bocor pet, abones pet, geser asu lan sapanunggalane. Muga-mugaKitabakalduwekesempatan kanggokerjo bareng kanthi perusahaan perdagangan manca utawa pemborong omah. Lan nggawe kamulyan sing luwih gedhe! Sugeng Rawuh: www.qqpets.com

Kabeh karyawan Guangzhou Qqpets Products Co., Ltd Bakal nyambut gawe, tangan karo sampeyan mbangun masa depan sing luwih apik! Kahanan anyar, pangembangan anyar, lan tingkat anyar.

new development

new development

new development

new development

new development


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa