Kabar
VR

Sabuk lan tali asu reflektif sing dipimpin: Aksesori paling apik kanggo mlaku ing peteng

Sabuk ora mung kanggo mlaku, lan ana akeh kahanan ing ngendi para ahli nyaranake masangake tali karo sabuk tinimbang kerah. Sawetara wong ujar manawa luwih cocog kanggo asu sing kabotan utawa nandhang lara ambegan, lan aku mikir yen dheweke "utamane migunani kanggo asu cilik, asu sing tenggorokan alus, lan asu sing duwe masalah kesehatan tenggorokan utawa gulu."

2021/01/30

Sabuk lan tali asu reflektif sing dipimpin: Aksesori paling apik kanggo mlaku ing peteng

Sabuk ora mung kanggo mlaku, lan ana akeh kahanan ing ngendi para ahli nyaranake masangake tali karo sabuk tinimbang kerah. Sawetara wong ujar manawa bisa dadi luwih cocog kanggo asu sing kabotan utawa nandhang lara ambegan, lan aku mikir yen "utamane migunani kanggo asu cilik, asu kanthi tenggorokan sing alus, lan asu sing duwe masalah medis tenggorokan utawa gulu." Led reflektif dog harness

 

Yen sampeyan arep mlaku-mlaku karo pet, aku mikir, "sing paling penting yaiku dheweke ana ing sabuk - sing ora ana ing kerah sing bakal nyenyet." Akeh wong sing seneng QQPETS. mimpin sabuk asu reflektif lan leash amarga iku entheng lan alus, ora samubarang kang angel munggah marang asu nalika mlaku lan nimbulaké chafing.

 

Miturut peraturan kutha babagan kepemilikan asu, asu ora diidini nindakake kegiatan ing njaba ruangan antarane jam 7:00 nganti 22:00. Dadi sampeyan bisa mlaku-mlaku sadurunge esuke utawa ing wayah wengi, yen sampeyan pengin luwih waspada babagan tetep katon kanggo mobil lan lalu lintas liyane. Sabuk pengaman nganggo gesper LED lan benang sing reflektif. Saben sabuk asu reflektif sing dipimpin lan tali bakal nggunakake 2 garis benang reflektif khusus. Saben garis khusus saka benang reflektif mesthekake yen asu sampeyan bakal katon ing wayah wengi lan ing kahanan sing kurang cahya, "sampurna kanggo visibilitas ing wayah wengi."

Led reflective dog harness and leash:Best accessory for walking in the dark

Profil perusahaan

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. dumunung ing kutha Guangzhou karo akses transportasi trep, iki diadegaké ing 2005 karo 100 karyawan saiki, panutup area pabrik sing 3600 kothak meter karo 16 mesin jacquard komputer lan 26 mesin tenun.

Minangka pabrikan kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing jero ing China yaiku profesional sing melu riset, pangembangan, adol, lan produksi produk kewan. Kita duwe teknologi, peralatan, lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. We warmly welcome pelanggan saka ing ngarep lan luar negeri kanggo nggawe kerjasama lan nggawe mangsa padhang karo kita bebarengan.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa