Tips Pet
VR

Njaga pet duwe akeh kaluwihan-qqpets

Ngawasi pet akeh kaluwihan, sampeyan bakal duwe hubungan sing luwih apik karo wong. Kejabi, bisa nggawe wong olahraga, nyuda stres, komunikasi karo wong liya, lan urip kanthi gampang.

2021/01/30

Njaga pet duwe akeh kaluwihan -Qqpets

Ngawasi pet akeh kaluwihan, sampeyan bakal duwe hubungan sing luwih apik karo wong. Kejabi, bisa nggawe wong olahraga, nyuda stres, komunikasi karo wong liya, lan urip kanthi gampang.

1. Duwe hubungan sing luwih apik karo wong

Panaliten nemokake manawa pamilik pet duwe hubungan internasional lan hubungan sosial sing apik. Peneliti ing antarane 500 wong ing antarane 18 lan 26 lan nemokake yen wong seneng kewan, dheweke bisa duwe hubungan sing apik karo wong.

2. nggawe wong olahraga

Kadhangkala, utamane ing musim adhem, asu mlaku-mlaku katon ngganggu. Nanging asu mlaku bisa mbantu ngleksanani. Panaliten nemokake manawa pamilik asu bisa uga melu kegiatan fisik tinimbang sing tanpa asu. Njaga pet sampeyan bakal luwih sehat.

3. Ngurangi stres

Karen Walker, profesor psikologi, nganakake pirang-pirang tes kanggo nuduhake manawa pets bisa mbantu wong nyuda stres sajrone urip saben dinane. Nalika dheweke nyoba komunikasi karo akeh wong sing duwe pet, dheweke nemokake tekanan getih lan indeks denyut jantung luwih murah tinimbang sing ora ana  pet.

4. Komunikasi karo wong liya

Yen sampeyan duwe asu, sampeyan kudu komunikasi karo wong, amarga sampeyan kudu njupuk asu menyang masarakat. Kanthi asu sing apik banget ing saubengé, wong bakal salam marang kowé. Ing sawetara kasus, interaksi kasebut bisa uga ngganti urip sampeyan.

5. Urip Urip sing Gampang

Asu nggawe kita bali menyang urip sing sederhana. Telpon dadi dominasi ing urip kita. Kita ora bisa komunikasi karo pets kanthi cara kasebut. Muter kewan-kewan sing apik banget, nggawe kita luwih nyata lan seneng.

Ngawasi pet akeh kaluwihan, sampeyan bisa nyoba njaga pet ing omah sampeyan. Urip sampeyan bakal warni.

Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ngasilake kolar pet, bocor pet, abah asu, dodo anjing lan pijet asu.& bocor luwih saka 11 taun. Yen sampeyan seneng pets, mangga tuku kerah pet lan bocor pet. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!

keeping a pet has many advantages

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa