Kabar
VR

Sugeng enjang!!! Interview manager kita wis diputer dina-QQpets

Guangzhou qianqian produk pet perusahaanminangka pabrik pasokan pet profesional kanthi sejarah luwih saka 10 taun ing China. Pendiri qqpets pabrik kerah pet yaiku Xuquan, manajer kita. Dheweke diundang kanggo nggawewawancaraing Juli. Saiki wawancara karo manajer kita wis diputer dina iki.

2021/01/30

Sugeng enjang!!! Interview manager kita wis diputer dina-QQpets

Guangzhou qianqian produk pet perusahaan minangka pabrik pasokan pet profesional kanthi sejarah luwih saka 10 taun ing China. Pendiri qqpets pabrik kerah pet yaiku Xuquan, manajer kita. Dheweke diundang kanggo nggawe wawancara ing Juli. Saiki wawancara karo manajer kita wis diputer dina iki.

Tema wawancara yaiku babagan kewan. Iku kalebu anakan, nggunakake produk pet, sajarah lan pangembangan qqpets pet collars pabrik lan ing. Saiki, luwih akeh wong sing nandur kewan kaya kucing lan asu ing saindenging jagad. Kepiye cara ngembangake pets kanthi cara sing bener lan kepiye supaya tetep sehat lan aman? Kepiye carane mbalekake asu sing ilang? Kabeh penyayang pet ngadhepi masalah kasebut.

Minangka pabrik kerah pet khusus, kita nyedhiyakake desain lan ngasilake tali kalung pet sing paling nyaman kanggo pets. Tresna pets, mbayar manungsa waé kanggo pets njobo. Sampeyan bisa ngrancang tali kerah pet kanthi logo lan ukuran sampeyan dhewe supaya pas karo pets ing pabrik qqpets. Nyatane, kita menehi perhatian luwih akeh kanggo ngasilake peralatan latihan pet sing cocog karo teknik dhuwur sing cocog karo kabutuhan pemilik pet.

Majalah wong misuwur sing nggawe wawancara

Kajaba iku, kita nyoba sing paling apik kanggo mbantu pets sabisa lan menehi publisitas kanggo ngurus pets. Yen sampeyan tuwuh asu, njaga asu nganggo kerah asu& tali nalika sampeyan metu kanggo nglindhungi. Yen sampeyan pengin nggawe krah asu unik utawa sabuk kanggo asu, hubungi kita, please. Kita tansah ing kene kanggo ngawula sampeyan kabeh.

Pets minangka kanca sing setya ing urip kita, ngurus dheweke lan sampeyan bakal entuk kanca sing paling apik. Muga-muga luwih akeh wong sing bisa nulungi lan ngrawat pets. Yen sampeyan pacangan pet,  mangga bareng.

Kita nyedhiyakake produk asu sing paling apik lan nyaman kanggo pets

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa