Kabar
VR

Xuquan, pangadeg qqpets diwawancarai dening Influential People-qqpets

Sugeng rawuh! Xuquan, pangadeg Guangzhou Qianqian Pet Products Company menehi wawancara marang Wong Berpengaruh CCTV. Iku kesempatan sing apik kanggo nampilake pangembanganperusahaan qqpets. Program iki arep diputer ing Juli.

2021/01/30

Xuquan, pangadeg qqpets diwawancarai dening  Wong sing Berpengaruh

Sugeng rawuh! Xuquan, pangadeg Guangzhou Qianqian Pet Products Company menehi wawancara marang Wong Berpengaruh CCTV. Iku kesempatan sing apik kanggo nampilake pangembanganperusahaan qqpets. Program iki arep diputer ing Juli.

Qianqan pet products company founder Xuquan

Xuquan, pangadeg qqpets menehi wawancara menyang program CCTV Influential People

Program Wong Berpengaruh khusus kanggo ngrekam wong sing nggawe pengaruh gedhe ing China. Iku devotes kanggo nampilake crita merek lan ngembangake semangat China. Miturut pidato lan nuduhake saka macem-macem wong bisnis sukses, program Influential People devotes kanggo ngrangsang enom kanggo nggawe sabab lan urip positif. Iki minangka program merek budaya sing misuwur ing China lan entuk apresiasi super saka Yuan Longping, Liu Xiaoqing, lan tokoh masyarakat liyane.

pet supplies manufacturer

Minangka perusahaan pasokan kewan sing kondhang ing China, qqpets wis nglayani ewonan pets lan pemilik ing saindenging jagad. Muga-muga bisa menehi kontribusi gedhe ing mangsa ngarep. Lan kita bakal nyedhiyakake pasokan pet sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

pet products manufacturer

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa