Kabar
VR

Ningkatake kesehatan asu kanthi diet alami - QQPETS

Kabeh asu kudu entuk nutrisi sing cukup saka panganan kanggo njaga kesehatan sing apik. Nutrisi utama sing dibutuhake asu yaiku banyu, protein, lemak, karbohidrat, mineral lan vitamin. Kekurangan vitamin utawa mineral ing asu sing dipakani diet komersial saiki ora diterbitake sacara umum. Yen asu sampeyan ditinggalake ing alam bébas, sampeyan bakal milih daging mentah. Lan salah sawijining alasan kenapa daging, lan utamane balung? Balung nduweni tumindak ngunyah lan fungsi ngresiki untu.

2021/01/30

Ningkatake kesehatan asu kanthi diet alami -QQPETS 

Ningkatake kesehatan asu butuh nutrisi. Mesthine asu sampeyan butuh nutrisi sing cocog kanggo tetep sehat.

Kabeh asu kudu entuk nutrisi sing cukup saka panganan kanggo njaga kesehatan sing apik. Nutrisi utama sing dibutuhake asu yaiku banyu, protein, lemak, karbohidrat, mineral lan vitamin. Kekurangan vitamin utawa mineral ing asu sing dipakani diet komersial saiki ora diterbitake sacara umum. Yen asu sampeyan ditinggalake ing alam bébas, sampeyan bakal milih daging mentah. Lan salah sawijining alasan kenapa daging, lan utamane balung? Balung kasebut nduweni tumindak ngunyah lan fungsi ngresiki untu.

Kasunyatan sing kurang dikenal yaiku yen mung menehi panganan asu (tanpa balung) bisa nyebabake kekurangan sing abot. Asu sampeyan bisa dadi lesu, lara, lan mati yen asring mangan kabeh diet daging.

Umume asu seneng sawetara woh lan sayuran mentah ing diet. Mesthine, yen asu sampeyan ora mangan panganan sing seger, mula bisa uga irunge. Nanging terus-terusan - coba gunakake wortel utawa apel kanthi tangan. Lan yen asu sampeyan isih enom banget, luwih apik. Miwiti kaya sing dikarepake lan menehi panganan woh lan sayuran mentah saka wektu kanggo wektu. Kesehatan asu sampeyan bakal entuk manfaat!

improve dogs health

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa