Kabar
VR

Kisah asu sing nggumunake antarane asu sing setia lan profesor - QQPETS

Film "Hachiko—A Dog's Story" minangka crita asu sing nyengsemake antarane asu sing setya lan profesor. Satemene aku prihatin, ana akeh perkara sing bisa kita sinau saka film kasebut.

2021/01/30

Kisah asu sing nyengsemake antarane asu sing setia lan profesor - QQPETS

Film "Hachiko—Kisah Anjing" iku dongeng asu nyengsemaken antarane asu manut lan profesor. Satemene aku prihatin, ana akeh perkara sing bisa kita sinau saka film kasebut.impressive dog's tale

 

Parker minangka Profesor kuliah. Ing sawijining dina, dheweke ketemu asu kesasar ing stasiun. Nalika ndeleng mripate sing polos, dheweke rumangsa ana sing simpatik ing atine. Mula banjur digawa mulih. Dheweke diarani "Hachi".

Saben dina, Hachi ngancani Parker menyang stasiun ing wektu sing tepat. Jam 5 sore, dheweke teka ing stasiun kanggo ngenteni Parker. Sawise Parker metu saka stasiun lan disebut "Hachi", asu bungah kesusu maju lan groaned karo kesenengan.

impressive dog's story

crita asu nyengsemaken

Sawijining dina, Parker dumadakan ambruk ing kelas, dheweke seda amarga penyakit jantung. Dheweke ora nate bali menyang stasiun. Nanging, Hachi ora ngerti. Hachi isih ngenteni profesor ing jam 5 sore saben dina. Taun-taun, sepuluh taun liwat tanpa sadar. Hachi isih ngenteni lan ngenteni nganti mati.

Iki minangka crita asu sing nyengsemake. Nalika aku nonton film, mripatku kebak eluh. Aku dipindhah dening emosi antarane wong-wong mau, utamané kasetyan saka Hachi. Hachi ngabdiake kabeh urip kanggo ngenteni Parker. Saiki, kita ora bisa sinau saka Hachi yaiku apa katresnan sejati lan kepiye tresna.

Kajaba iku, kita kudu sinau ngetung rejeki. Apa sing kita duweni mesthi unik lan ora bisa diganti karo wong liya, mula kita kudu ngurmati apa sing kita duwe.

Pungkasan, kita kudu sinau kanggo nambani kewan kita kanthi becik amarga dheweke uga kanca lan uga anggota kulawarga.impressive dog's story

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa