Kabar Perusahaan
VR

QQPETS menangake sertifikasi "Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional".

QQPETS bubar nampa "Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi" sing diterbitake bebarengan dening Departemen Ilmu lan Teknologi Guangdong, Departemen Keuangan Provinsi Guangdong, lan Biro Pajak Provinsi Guangdong saka Administrasi Pajak Negara. Sertifikat diterbitake tanggal 28 November 2018, lan valid suwene telung taun.

2021/01/30

QQPETS menangake sertifikasi "Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional".

QQPETS bubar nampa "Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi" sing diterbitake bebarengan dening Departemen Ilmu lan Teknologi Guangdong, Departemen Keuangan Provinsi Guangdong, lan Biro Pajak Provinsi Guangdong saka Administrasi Pajak Negara. Sertifikat kasebut diterbitake tanggal 28 November 2018, lan berlaku telung taun.

High-tech Enterprise Certificate

Kacarita, perusahaan teknologi dhuwur lan anyar iku sertifikasi kualifikasi nasional, utamané nuduhake negara promulgated dening lapangan dhuwur-tech tombol nasional support ing orane katrangan saka riset lan pangembangan aktif lan transformasi prestasi technical, mbentuk inti perusahaan sawijining intelektual. hak properti, lan ing basis iki kanggo nindakake aktivitas bisnis Enterprises, punika entitas ekonomi kawruh-intensif lan teknologi-intensif. Iki minangka penegasan sing apik babagan prestasi QQPETS ing riset lan pangembangan teknologi lan inovasi produk.

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, didegaké ing taun 2005. Minangka produsen kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing jero ing China, spesialis ing kabeh jinis desain, produksi, lan penjualan produk pet. . 

Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pangembangan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

Kita bakal nampani kedatangan sampeyan lan pengin kita bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise-sales sing paling apik kanggo sampeyan.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa