Kabar Perusahaan
VR

Sugeng warsa enggal!! Nglampahi rapat taunan apik ing QQPETS

Saiki 2018. Sugeng warsa enggal kagem panjenengan sedaya. Akhir minggu pungkasan, kita dianakaké patemon taunan apik ing QQPETS lan ngginakaken wektu apik. Piye kabare akhir minggumu? Tindakake kita. Ing kene kita bakal nuduhake sampeyan rapat taunan.

2021/01/30

Sugeng warsa enggal!! Nglampahi rapat taunan apik ing QQPETS

Saiki 2018. Sugeng warsa enggal kagem panjenengan sedaya. Akhir minggu pungkasan, kita dianakaké patemon taunan apik ing QQPETS lan ngginakaken wektu apik. Piye kabare akhir minggumu? Tindakake kita. Ing kene kita bakal nuduhake sampeyan rapat taunan.

Nyatane, kabeh staf kita siap kanggo rapat ing Desember. Ana sawetara program kalebu nyanyi, nari, pagelaran basa isyarat lan sketsa komedi. Iku wektu sing apik kanggo seneng-seneng karo kolega kita lan nonton program menarik.

happy new year

Apa sampeyan ngerti "Parama"? Iki minangka lagu sing populer saiki. Sing nggawe aku ngelingake GAYA GANGNAM.

happy new year

Iki putrane manajer kita, dheweke main pertunjukan taekwondo kanggo kita.

happy new year

Pertunjukan basa isyarat babagan omah lan negara.

annual meeting

Staf sing apik banget nampa penghargaan.

annual meeting

Tim desainer kita. Dheweke profesional lan sugih pengalaman.

annual meeting

Iki departemen administratif, sing tansah ndhukung karya kita kabeh wektu.

annual meeting

Tim sales QQPETS. Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh.

annual meeting

annual meeting

departemen produksi kita. Nyedhiyani kerah asu sing paling apik& leashes kanggo pelanggan.

Ing taun anyar, kita bakal tetep nyedhiyakake produk asu sing paling apik lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan. Ing wektu sing padha, kita bakal ngrancang produk asu gaya anyar sing cocog karo kabutuhan asu lan pemilik. Muga-muga kita bisa sukses ing 2018. Lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita lan nggawe kerjo bareng karo kita.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa